Facebook Pixel ’’Ο Κωνσταντέλιας έβαλε την ομάδα πάνω από το εγώ του - Επικίνδυνο το ματς του ΠΑΟΚ με Αμπερντίν’’
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-09 19:35:00

’’Ο Κωνσταντέλιας έβαλε την ομάδα πάνω από το εγώ του - Επικίνδυνο το ματς του ΠΑΟΚ με Αμπερντίν’’

Sportdog Team
’’Ο Κωνσταντέλιας έβαλε την ομάδα πάνω από το εγώ του - Επικίνδυνο το ματς του ΠΑΟΚ με Αμπερντίν’’

Ο Γρηγόρης Μάκος μίλησε για το φαινόμενο ''Ντέλιας'' και σχολίασε τα ευρωπαϊκά ματς των ελληνικών ομάδων.

Ο παλαίμαχος άσος, Γρηγόρης Μάκος, μίλησε στο Metrosport 95,5 και σχολίασε τα τεκταινόμενα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αναφέρθηκε στην 4άρα του ΠΑΟΚ στο Φάληρο επί του Ολυμπιακού και έκρουσε των κώδωνα του κινδύνου ενόψει Αμπερντίν, τόνισε ότι το ταλέντο του Γιάννη Κωνσταντέλια είναι έκδηλο και είπε πως ο Άρης ακολουθεί το... δικό του δρόμο.

Αρχικά ανέφερε: «Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, ο ΠΑΟΚ έχει την πιο εύκολη θέση και μπορεί να ''καθαρίσει'' το παιχνίδι και την πρόκριση. Η ΑΕΚ έχει την ευκαιρία της με τα δύο εντός έδρας παιχνίδια που ακολουθούν, είναι στα πόδια της η τύχη, ενώ Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός με τις αναμετρήσεις τους να γίνονται εκτός έδρας έχουν πιο δύσκολη αποστολή , με τις ελληνικές ομάδες συνολικά να έχουν κάνει βήματα προόδου στην Ευρώπη.

Αυτά τα παιχνίδια είναι τα πιο επικίνδυνα , με τις ελληνικές ομάδες όταν προέρχονται από ένα μεγάλο αποτέλεσμα , να δυσκολεύονται. Για την Αμπερντίν το ότι έρχεται με αλλαγές , μπορεί να δώσει κίνητρο στους ποδοσφαιριστές που δεν αγωνίζονται να δείξουν πράγματα».

Για τον Κωνσταντέλια: «Φαίνεται τι ταλέντο είναι, αλλά χρειάζονται προσοχή αυτοί οι παίκτες, καθώς υπάρχουν παραδείγματα από το παρελθόν. Αν και επιθετικός, όλοι περίμεναν να σουτάρει, αλλά με χαροποιεί ότι μέσα στην ένταση του παιχνιδιού σκέφτηκε να πασάρει τη μπάλα και με εξέπληξε η κίνηση του γιατί δεν σκέφτηκε μόνο το εγώ του, αλλά έβαλε το σύνολο πάνω από το δικό του».

Ενώ για τον Άρη: «Ο Άρης από εκεί που κάνει το ένα βήμα μπροστά, κάνει δύο πίσω και πρέπει να βρει έναν κορμό κάτι το οποίο δεν έχει σε αντίθεση με άλλες ομάδες».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags