Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Τρελαμένος παλαίμαχος του ΠΑΟΚ ενόψει Άιντραχτ - "Θα δω το παιχνίδι από το πέταλο με τον κόσμο"
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-30 20:15:00

Τρελαμένος παλαίμαχος του ΠΑΟΚ ενόψει Άιντραχτ - "Θα δω το παιχνίδι από το πέταλο με τον κόσμο"!

Sportdog Team
Τρελαμένος παλαίμαχος του ΠΑΟΚ ενόψει Άιντραχτ - "Θα δω το παιχνίδι από το πέταλο με τον κόσμο"!

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου του Βορρά όπου και αναφέρθηκε στον αγώνα της ομάδας με την Άιντραχτ στη Φρανκφούρτη.

Γιώργος Τουρσουνίδης: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος του ΠΑΟΚ και μίλησε από τη Φρανκφούρτη όπου βρίσκεται για την αναμέτρηση του Δικεφάλου με αντίπαλο την Άιντραχτ, σημειώνοντας πως είναι χιλιάδες οι φίλοι των «ασπρόμαυρων» που βρίσκονται εκεί ελπίζοντας σε ένα καλό αποτέλεσμα σε μία μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά.

Για τις επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου: «Θα περίμενα να ξεκινήσει αντί του Μουργκ ο Κωνσταντέλιας, βέβαια και ο Αυστριακός είναι σε καλή κατάσταση , αλλά θα περίμενα να ξεκινήσει τον νεαρό στο παιχνίδι σήμερα το βράδυ».

Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Είναι χιλιάδες ο κόσμος που βρίσκεται εδώ για το παιχνίδι, είναι ένα σημαντικό παιχνίδι που κεντρίζει το ενδιαφέρον και κάνει τη διαφορά, ελπίζοντας πως θα πάνε όλα καλά».

Για την επιλογή του Σαμάτα αντί του Μπράντον: «Δεν μπορούμε να πούμε πολλά, γιατί άλλοτε παίζει ο ένας άλλοτε ο άλλος. Ο Μπράντον είναι πάντα στο γκολ, ο Σαμάτα είναι σε ανοδική πορεία αλλά παίζει ρόλο σε τι ημέρα θα βρίσκεται ο καθένας».

Για το σημείο που θα δει τον αγώνα: «Θα πάω στο πέταλο να δω το παιχνίδι», είπε ο Γιώργος Τουροσυνίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δώρο Σαββίδη σε Λουτσέσκου φορ 12 εκατ. - "Κουράστηκε" στη Ρωσία με τον πόλεμο - Ξεκίνησαν οι συζητήσεις!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags