Facebook Pixel Sportdog.gr | Μεντιλίμπαρ: ’’Ο Ολυμπιακός μου θυμίζει τη Σεβίλλη - Οι παίκτες προτιμούν ένα... καυτό γήπεδο’’
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-21 20:13:00

Μεντιλίμπαρ: ’’Ο Ολυμπιακός μου θυμίζει τη Σεβίλλη - Οι παίκτες προτιμούν ένα... καυτό γήπεδο’’

Sportdog Team
Μεντιλίμπαρ: ’’Ο Ολυμπιακός μου θυμίζει τη Σεβίλλη - Οι παίκτες προτιμούν ένα... καυτό γήπεδο’’

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε για το σπουδαίο παιχνίδι με τη Φερεντσβάρος και στάθηκε στην ατμόσφαιρα.

Ο Ολυμπιακός παίζει τη μεγάλη ρεβάνς με τη Φερεντσβάρος και ο τεχνικός των ερυθρόλευκων είναι αισιόδοξος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το αν η Βουδαπέστη είναι γούρικη: «Μου θυμίζει πολλά η μέρα εκείνη. Η Σεβίλλη μου θυμίζει πολύ τον Ολυμπιακό. Υπάρχουν πολλές ομοιότητες. Αύριο δεν παίζουμε τελικό αλλά μία πρόκριση. Οι παίκτες μας έχουν ποιότητα. Όσο πιο συγκεντρωμένοι είμαστε τόσο πιο κοντά θα είμαστε στην πρόκριση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ομάδα... Βαλβέρδε ξανά ο Ολυμπιακός - Αγοράζει τον Όρτα, παίζει ο Καμπράλ - Ακούστηκε για Ποντένσε ότι..."

Τι ακόμα καλύτερο χρειάζεται ο Ολυμπιακός τακτικά: «Σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι, το πρώτο ημίχρονο ήμασταν χειρότεροι από τον αντίπαλο και να πίεσε να παίξουμε στο δικό μας γήπεδο. Να μπούμε καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο αύριο και να τον υποχρεώσουμε στο δικό μας παιχνίδι, τότε θα γίνει δύσκολο το παιχνίδι τους. Αν τους αφήσουμε να έρθουν σε εμάς τότε θα μας δυσκολέψουν. Είμαι ένας προπονητής που δεν μου αρέσει να αμύνομαι πίσω αλλά μπροστά. Εάν τα κάνουμε αυτά τότε τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα τα πράγματα για τον αντίπαλο. Ως προπονητής θέλω η ομάδα μου να αμύνεται ψηλά. Θέλουμε να έχουμε τον έλεγχο του αγώνα».

Αν έχει καταλήξει πώς θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός κόντρα στη Φερεντσβάρος: «Θα δείτε αύριο. Μένει μία προπόνηση που μπορεί να σου αλλάξουν τα πλάνα. Όλοι οι παίκτες είναι έτοιμοι να παίξουν αύριο. Πιθανόν να δείτε κάποια αλλαγή αλλά έχω πάρει τις αποφάσεις μου».

Για την άμυνα ψηλά που ζητάει: «Είναι μία ιδέα που έχω προπονητής, να παίζω άμυνα πιο ψηλά. Όποιος ποδοσφαιριστής θέλει να με ακολουθήσει πρέπει να προσαρμοστεί σε αυτό. Είναι πολύ καλοί ποδοσφαιριστές όλοι και προσαρμόζονται γρήγορα. Το ευχάριστο είναι πως τα προηγούμενα παιχνίδια όλοι ανταποκρίθηκαν εξαιρετικά στην ιδέα αυτή».

Για το πώς θα περιέγραφε το ματς: «Πιστεύω ότι είναι ένα σημαντικό για εμάς και τον Ολυμπιακό. Οι παίκτες προτιμούν να παίξουν σε ένα καυτό γήπεδο. Προερχόμαστε από ένα τέτοιο γήπεδο όπως της Θεσσαλονίκης. Οι παίκτες μας δεν θα επηρεαστούν από την ατμόσφαιρα. Αν θέλουμε να συνεχίσουμε στη διοργάνωση θα πρέπει να το συνηθίσουμε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags