Facebook Pixel Αυτοί σφυρίζουν Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ στην Ευρώπη
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-09 11:40:00

Elite Ελβετός στο Ολυμπιακός-Φενέρ - Γνωστός διαιτητής για ΠΑΟΚ στο ματς με Μπριζ

Sportdog Team
Elite Ελβετός στο Ολυμπιακός-Φενέρ - Γνωστός διαιτητής για ΠΑΟΚ στο ματς με Μπριζ

Γνωστοί έγιναν οι ορισμοί των διαιτητών από πλευράς UEFA σχετικά με τους αγώνες των ελληνικών ομάδων στο Conference League, το πρωί της Τρίτης (9/4).

UEFA: Τους διαιτητές που θα σφυρίξουν τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων για τα προημιτελικά του Conference League το πρωί της Τρίτης (9/4) με τον Σάντρο Σέρερ, κατηγορίας elite, να είναι αυτός που θα βρεθεί στο Καραϊσκάκης για το Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε, έχοντας βοηθούς τους Στεφάν Ντε Αλμέιδα και Μπεκίμ Ζογκάι, με τέταρτο τον Αλεσάντρο Ντούντιτς, ενώ στο VAR θα είναι ο Γερμανός Μπάστιαν Ντάνκερτ με τον Ελβετό Λιονέλ Τσουντί για βοηθό.

Ο 35χρονος Ελβετός έχει βρεθεί δύο φορές στο δρόμο των Ερυθρόλευκων, αρχικά στην ήττα με 2-1 στην Ιταλία από την Αταλάντα, το 2022, ενώ ήταν παρών και στην πρόκριση επί του Απόλλωνα Λεμεσού στα πέναλτι με 4-2 στο Φάληρο για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League.

Την ίδια στιγμή ο Ντάνιελ Ζίμπερτ, κατηγορίας elite, ορίστηκε να διευθύνει τον πρώτο προημιτελικό του Conference League ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Κλαμπ Μπριζ, έχοντας βοηθούς τους Γιαν Ζαιντέλ και Ράφαελ Φόλτιν, με τέταρτο τον Σβεν Γιαμπλόνσκι και στο VAR τον Μάρκο Φριτς και βοηθό τον Σέρεν Στορκς.

Ο 39χρονος Γερμανός διαιτητής έχει βρεθεί άλλες τρεις φορές στο δρόμο του ΠΑΟΚ, με πιο πρόσφατη τον επαναληπτικό ημιτελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο όταν οι Θεσσαλονικείς είχαν νικήσει με 2-1, αλλά αποκλείστηκαν στα πέναλτι, ενώ ο Ζίμπερτ είχε οριστεί από την UEFA στο Γάνδη-ΠΑΟΚ 1-2 στις 17 Μαρτίου του 2022, για το Conference League, αλλά και το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 1-2 στις 23 Απριλίου του 2023 για τα play off.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φεύγει για ομάδα Ch. League o Κουλιεράκης, πιο ακριβή πώληση από Τζόλη - Ρίχνει το κασέ για ΑΕΚ ο Καμαρά!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags