Facebook Pixel Σηκώθηκε κι έφυγε μεγάλο αστέρι της Μπριζ πριν τον ΠΑΟΚ!
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-18 19:46:00

Χαμός στη Μπριζ - Σηκώθηκε κι έφυγε μεγάλο αστέρι πριν τον ΠΑΟΚ!

Sportdog Team

Απίστευτα πράγματα στις τάξεις της βελγικής ομάδας, λίγο πριν τη σέντρα του μεγάλου ματς στην Τούμπα!

Μεγάλη αναστάτωση στις τάξεις της Μπριζ λίγο πριν την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, καθώς ο Αντρέας Σκοβ Όλσεν έφυγε από την Ελλάδα!

Ο Δανός επιθετικός εκνευρίστηκε και αποχώρησε από την αποστολή των Βέλγων στη Θεσσαλονίκη εξαιτίας διαφωνίας που είχε με το ιατρικό επιτελείο της ομάδας.

Αυτό σημαίνει πως η Μπριζ θα έχει ακόμα μία ηχηρή απουσία στη ρεβάνς της Τούμπας, εκτός των τιμωρημένων Ντε Κάιπερ, Τιάγκο και Μέχελε!

Όπως αναφέρουν οι Βέλγοι: «Ο Σκοβ Όλσεν έχασε ήδη τον πρώτο αγώνα με τον ΠΑΟΚ και ήταν αμφίβολος για την ρεβάνς στη Θεσσαλονίκη. Ο Δανός εξτρέμ ταξίδεψε στην Ελλάδα, αλλά χθες έλειπε -όπως και ο Μινιολέ και ο Νίλσεν- από την τελευταία προπόνηση. 

Σήμερα όμως ξαφνικά αποδείχθηκε ότι ο Σκοβ Όλσεν δεν βρίσκεται πλέον στην Ελλάδα. Ο Δανός, που έχει ήδη πετύχει 23 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις τη φετινή σεζόν, είναι κάπως δυσαρεστημένος, όπως αναφέρει στο Instagram. Όλο αυτό προέκυψε μετά από μια διαφωνία με το ιατρικό επιτελείο που αναφέρει πως δεν είναι 100% έτοιμος. Ο ίδιος θέλει να συμβουλευτεί έναν προσωπικό γιατρό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βέβαιο το θετικό δείγμα Έλληνα ποδοσφαιριστή - Γιατί δεν ανακοινώθηκε"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags