Facebook Pixel Λουτσέσκου: "Το άξιζε η Μπριζ - Ταλαιπωρηθήκαμε από ίωση"
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-19 00:15:00

Λουτσέσκου: "Το άξιζε η Μπριζ - Ταλαιπωρηθήκαμε από ίωση" (Vid)

Sportdog Team
Λουτσέσκου: "Το άξιζε η Μπριζ - Ταλαιπωρηθήκαμε από ίωση" (Vid)

Η παραδοχή του Ραζβάν Λουτσέσκου για την ανωτερότητα των Βέλγων και οι αιτίες για την κακή εμφάνιση του ΠΑΟΚ

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου τόνισε πως η Μπριζ ήταν καλύτερη και άξιζε την πρόκριση που κατέκτησε στην Τούμπα, ενώ έκανε λόγο για την κακή κατάσταση που βρέθηκε ο ΠΑΟΚ και την ίωση που ταλαιπώρησε πολλούς παίκτες τις προηγούμενες μέρες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην Cosmote TV:

«Η δουλειά μας όλη τη σεζόν ήταν απίστευτη. Φτάσαμε σε ένα επίπεδο που δεν περιμέναμε στο ξεκίνημα της σεζόν. Είναι ένα πολύ μεγάλο βήμα. Φτάσαμε για δεύτερη φορά στην ιστορία μας στα προημιτελικά και κάναμε ένα μεγάλο βήμα. Όμως αντιμετωπίσαμε μια ομάδα με μεγάλη εμπειρία, που έπαιζε πέρσι στο Champions League. Η Μπριζ άξιζε την πρόκριση με βάση την εικόνα των δύο αγώνων», τόνισε ο Ρουμάνος τεχνικός.

«Τώρα δεν μπορούμε να μιλάμε για τη μια φάση ή την άλλη. Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες, η Μπριζ τις εκμεταλλεύτηκε και κέρδισε. Η ομάδα μου έδωσε πάνω από το 100% στη διοργάνωση. Σήμερα φτάσαμε σε αυτό το ματς δυστυχώς όχι στην καλύτερη κατάσταση, με πολλούς παίκτες που ταλαιπωρήθηκαν από ίωση τις τελευταίες μέρες και δεν είχαν τη μέγιστη ενέργεια», πρόσθεσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συγκλόνισε ο κόσμος - Αποθέωση στην Τούμπα παρά τον αποκλεισμό (Vid)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags