Facebook Pixel Η ιστορική selfie Μαρινάκη μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-19 11:45:00

Η ιστορική selfie Μαρινάκη μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού στην Πόλη

Sportdog Team
Η ιστορική selfie Μαρινάκη μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού στην Πόλη

Ο Ολυμπιακός πήρε μια τεράστια πρόκριση κόντρα στην τουρκική ομάδα στην Κωνσταντινούπολη και ο μεγαλομέτοχος της ομάδας το πανηγύρισε με μια ιστορική selfie μέσα από το γήπεδο.

Βαγγέλης Μαρινάκης: Σε πελάγη ευτυχίας ήταν το βράδυ της Πέμπτης (18/4) ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού μετά την πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League, με τον ίδιο να δίνει το παρών στις εξέδρες του Σουκρού Σαράτσογλου και μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Φενέρ έβγαλε μια ιστορική φωτογραφία μαζί με το γιο του Μιλτιάδη και τον Σωτήρη Κομινάκη.

Μάλιστα ο ισχυρός άνδρας των Ερυθρόλευκων έδειχνε τα τρία του δάχτυλα, για τις τρεις αποκρούσεις που έκανε ο Κώστας Τζολάκης κατά τη διάρκεια της διαδικασίας των πέναλτι, ενώ κάτι ανάλογο είχε κάνει και περίπου τρία χρόνια πριν όταν τότε για τους ομίλους του Europa League οι Πειραιώτες είχαν κερδίσει με 0-3 τη Φενέρμπαχτσε στο ίδιο γήπεδο.

«Μια ιστορική πρόκριση στην Πόλη, που θα συνοδεύει για πάντα γενιές φιλάθλων στην χρυσή πορεία που διαγράφει ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μας. Μια βραδιά αξέχαστη για όλους μας. Συναισθήματα δυνατά, υπερηφάνεια, πάθος. Συγχαρητήρια, όλοι δώσαμε τη ψυχή μας απόψε. ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ!», έγραψε στη σχετική ανάρτηση  ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πορθητής Τζολάκης, ρίσκο Μεντιλίμπαρ με Φορτούνη - Έτσι είναι πιο γλυκό!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Evangelos Marinakis (@evangelos.marinakis)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags