Facebook Pixel Ντέμης Νικολαΐδης: Όσα είπε για την πορεία του ΠΑΟΚ
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-19 22:15:00

Το μήνυμα του Ντέμη για ΠΑΟΚ - "Πατάει καλύτερα με τα χρόνια στην Ευρώπη"

Sportdog Team
Το μήνυμα του Ντέμη για ΠΑΟΚ - "Πατάει καλύτερα με τα χρόνια στην Ευρώπη"

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής μίλησε για τον αποκλεισμό του Δικέφαλου από την Μπριζ και αναφέρθηκε στη συνολική παρουσία των "ασπρόμαυρων".

Δείτε όσα ανέφερε ο Ντέμης Νικολαΐδης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την εμφάνιση του ΠΑΟΚ στη ρεβάνς με την Μπριζ, καθώς και για τη φετινή ευρωπαϊκή παρουσία των Θεσσαλονικιών.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Μετά το δεύτερο ματς, αυτό που έκανε η Μπριζ ήταν εντυπωσιακό. Έκοψε τη φόρα του ΠΑΟΚ. Βάζοντας και γκολ μετά, το καταλαβαίνει ο αντίπαλος ότι εδώ υπάρχει πρόβλημα. Και ήταν μια ομάδα που δεν βασιζόταν σε μεγάλα ονόματα. Βέβαια, είναι ένα γκρουπ παικτών που έπαιζε από πέρυσι μαζί στο Champions League. Η Μπριζ δεν έχει πολυπλοκότητα στην επίθεση. Λίγα πράγματα, αλλά τα κάνει σωστά».

Για τον Μεϊτέ: «Δεν θα έλεγα κακό τον Μεϊτέ. Κάποιον που δεν ξεχωρίζει, δεν τον λες αναγκαστικά κακό. Λάθος πάσες δεν έκανε. Ένας παίκτης με τα χαρακτηριστικά του, θέλει την ομάδα να λειτουργεί καλά για να τον δεις».

Για την ευρωπαϊκή πορεία του Δικέφαλου: «Ο ΠΑΟΚ έφτασε εδώ που έφτασε κάνοντας σπουδαίες εμφανίσεις στην Ευρώπη, για άλλη μια χρονιά. Και όλο αυτό τον κάνει να πατάει καλύτερα με τα χρόνια στην Ευρώπη. Και οι δύο (σ.σ. Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ) έφτασαν εδώ που έφτασαν και ταυτόχρονα είναι μέσα στο πρωτάθλημα. Έτσι όπως έχει γίνει το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο κάθε διοργάνωση έχει γίνει σημαντική».

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags