Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο κόσμος του Ολυμπιακού μετά τη νίκη επί της Άστον Βίλα με 2-0, η οποία σε συνδυασμό με την επικράτηση με 4-2 στον πρώτο αγώνα έδωσε το εισιτήριο για τον τελικό της 29ης Μαΐου, με αντίπαλο τη Φιορεντίνα.

Ο κόσμος της ομάδας είναι μεθυσμένος με την ιστορική πρόκριση και όσοι δεν βγήκαν στους δρόμους, για να πανηγυρίσουν, μοιράστηκαν τα συναισθήματά τους στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης της ομάδας. Ο κόσμος ζητά από την ομάδα του να σηκώσει την κούπα μέσα στη Νέα Φιλαδέλφεια και αποθεώνει τους συντελεστές αυτής της επιτυχίας με πρώτο τον Μεντιλίμπαρ και ακολούθως τον Κααμπί.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos FC (@olympiacosfc)

Διαβάστε μερικά από τα σχόλια που αλιεύσαμε:

Ελλάς, Ευρώπη, Olympiacos! O Ολυμπιακός απόψε απέδειξε ότι είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Τι ζήσαμε Θεέ μου, τι ξαναζήσαμε για την ακρίβεια. Δεν υπάρχει αυτό που συμβαίνει, δεν έχει προηγούμενο. Προκριθήκαμε σε Ευρωπαϊκό τελικό! ΜΟΝΟ ο Ολυμπιακούς αυτά. Με αλλαγές προπονητών, με το κόσμο να μην το πιστεύει ότι θα είναι επιτυχημένη η χρόνια, όλοι εναντίων μας αλλά φέτος ο Ολυμπιακός τα κατάφερε. ΤΕΡΑΣΤΙΕ ΙΜΠΟΡΑ!!! Οποίος δεν γουστάρει αυτά που γράφω να πάει να κάνει ένα ντουσακι να ηρεμήσει. Η ομάδας μας έχει περάσει σε τελικό Ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Δεν μπορώ να το πιστέψω με το MILKO κάπ για παρέα. Καλύτερα MILKO παρά καναπέ.!!!! ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!!!!!

Μπράβο παιχταραδες μας, μπράβο ομαδάρα μας, αυτό μας αξίζει, θρύλοι είστε, θρύλος είσαι ομαδάρα μας!!!!!!!

Φιορεντινα τρέξε να κρυφτείς!! Έρχεται ο Θρύλος

Ο θεός μας έκανε το χατίρι και μαζί με εμάς θα δούνε και οι νεκροί τον θρύλο μας στον τελικό. Το όνειρο τρελό έγινε πλέον αληθινό και ο Ολυμπιακός είναι στον τελικό. Αυτή η μέρα θα μείνει βαθιά χαραγμένη στις μνήμες μας. Θα τη διηγούμαστε στα παιδιά μας και θα κλαίμε από χαρά κι από συγκίνηση. Είμαστε 90 λεπτά μακριά από το πρώτο ευρωπαϊκό. Ο μεγαλύτερος πολυαθλητικός σύλλογος της χώρας συνεχίζει να γράφει ιστορία. Ευρωπαϊκός τελικός και στο ποδόσφαιρο.

Μεντιλιμπαρ μέχρι το 2040 να ανακοινωθεί αυριο παρακαλώ. Και το καλοκαίρι ότι ζητησει

Πάμε να πάρουμε το ευρωπαϊκό ένα όνειρο τρελοοοοοοο

Οεοεοε στη Φιλαδέλφεια ερχόμαστε να το σηκωσουμε

Μια Μαροκινή σημαία και ένα άγαλμα αυτού του γίγαντα Ελ Κααμπι στο λιμάνι !!![

Αυτό ήταν ο δρόμος προς τον Τελικό είναι ΕΔΩ συγχαρητήρια στην ομαδάρα και το Σκακιστή του Ποδοσφαίρου Μεντιλίμπαρ,το όνειρο έγινε πραγματικότητα αδέρφια

Φέρτε μας το Ευρωπαϊκό, Θρύλε ολεεε, σ'αγαπωωωω!!!

Τελικο ΕΥΡΩΠΗΣ η ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ ΜΑΣ!!!!!!!!! Γραψαμε ιστοριααααα!!!


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μόνο... τρελός το κάνει αυτό απόψε Mr Μεντιλίμπαρ - "Loser" η Φιορεντίνα