Ολυμπιακός: Ο Νίκος Βαμβακούλας εξέφρασε τη χαρά του για την πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό του Conference League, τόνισε πως όλη η Ελλάδα γιορτάζει αυτή την επιτυχία, ενώ ανέλυσε το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ που ακολουθεί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα»:

Για την πρόκριση του Ολυμπιακού: «Πανηγυρίζει όλη η Ελλάδα όχι μόνοι οι Ολυμπιακοί. Είναι μια γιορτή για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Το ίδιο θα έλεγα και αν ήταν στον τελικό ο ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ. Απόρησα με την Άστον Βίλα. Πρώτη φορά είδα αγγλική ομάδα που έκανε γύρω-γύρω την μπάλα». 

Ο Νίκος Βαμβακούλας συνέχισε λέγοντας για το χθεσινό παιχνίδι: «Έπαιξε έξυπνα ο Ολυμπιακός; Έβαλε γρήγορα το γκολ; Δεν ξέρω. Πέρασε μια ελληνική ομάδα. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι ο τελικός. Μακάρι να το πάρει και αυτό. Πρέπει να βγάλουμε το καπέλο στον προπονητή γιατί αυτός κέρδισε παίκτες που δεν υπολογιζόταν. Να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο που άλλαξε προπονητές τρεις τέσσερις αλλά κάτι έβλεπε. Δεν είναι καλό που το έκανε αυτό αλλά βρήκε έναν άνθρωπο που του ταίριαξε».

Για το ματς του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό: «Είναι καλός μέσα στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ. Δεν θα είναι ο ίδιος ο Ολυμπιακός, θα έχει αλλαγές γιατί σε 10 ημέρες παίζονται όλα. Είναι κάτι ξεχωριστό αυτή η πρόκριση αλλά είναι άλλο παιχνίδι αυτό με τον ΠΑΟΚ. Από σήμερα, θα πρέπει να δει το άλλο παιχνίδι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τζόκερ με Μεντιλίμπαρ - Κανένα εμπόδιο από την ΑΕΚ - Δυνάμωσε ο Μαρινάκης"