Καλεσμένος σήμερα της Ελένης Μενεγάκη ήταν ο αγαπημένος ηθοποιός και πρωταγωνιστής της σειράς του Mega «Famagusta», Χρήστος Λούλης.

Η συζήτηση της παρουσιάστριας και του ηθοποιού ξεκίνησε φυσικά με την τεράστια νίκη της ομάδας του Ολυμπιακού επί της Άστον Βίλα.

«Έχω γεννηθεί στον Κορυδαλλό, τι θα μπορούσα να είμαι…;» είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός απαντώντας στην ερώτηση της παρουσιάστριας. «Εκεί που μεγάλωσες, εκεί που έζησες, εκεί είναι η ομάδα σου… υπήρξαν στιγμές που ήμουν πολύ… από τριών χρονών θυμάμαι να λέω ‘είμαι Ολυμπιακός, τελείωσε’», συμπλήρωσε ο ίδιος.

Όπως είπε βρέθηκε εχθές το βράδυ στο γήπεδο Γ. Καραϊσκάκης μαζί με τον γιο του, θέλοντας να του κάνει ένα δώρο, χαρακτηρίζοντας τη νίκη των ερυθρόλευκων «ιστορική, μέχρι την επόμενη!».

«Ήταν πολύ ωραίο που μπαίνοντας στο γήπεδο, αλλά και βγαίνοντας έβλεπες χαμογελαστά πρόσωπα, μόνο ανάταση ψυχής… το οποίο όμονο το ποδόσφαιρο μπορεί να προσφέρει, ο αθλητισμός», πρόσθεσε.

«Σημασία έχει η δίψα σου και με τι τρέλα μπαίνεις στο παιχνίδι. Φαινόταν από την αρχή του παιχνιδιού ότι οι Άγγλοι είχαν έρθει λιγο χαλαροί, οι δικοί μας μπήκαν με τσαμπουκά, είχαν πείνα, δίψα» είπε περιγράφοντας τον αγώνα.

«Τα γυρίσματα του Famagusta θα συνεχιστούν και μετά το καλοκαίρι»

Ο ηθοποιός ρωτήθηκε φυσικά και για τη συμμετοχή του στη σειρά «Famagusta» και την αγάπη που έχει λάβει από το τηλεοπτικό κοινό.

«Δεν έχω ιδέα το τι ακουμπάει τον κόσμο κάθε φορά. Νομίζω το πιο τίμιο σημείο της ιστορίας είναι πως έχει να κάνει με μια μητέρα και ένα παιδί, ένα μωρό που της το παίρνουν από τα χέρια, όχι με κακή πρόθεση, αλλά επειδή πιστεύουν ότι εκείνη πέθανε. Δεν ξέρω ποια μητέρα μπορεί να δεχθεί ότι έχασε το παιδί της, εάν δεν το δει π.χ σκοτωμένο, αλλά ακόμη και σε αυτήν την περίπτωση δεν ξέρω ποια γυναίκα το δέχεται… αυτό που σκέφτομαι είναι πως εγώ που θα μάθω τώρα πως είμαι υιοθετημένος —κάτι που έχει συμβεί σε πολλούς— δεν ξέρω κατά πόσο τα χρόνια που πέρασαν μπορούν να αναπληρωθούν».

Και συνέχισε: «Ο χρόνος δεν μπορεί να αναπληρωθεί, γιατί ο λόγος που αγαπάς τον θετό σου γονιό και ο λόγος που σ’ αγαπάει και αυτός δεν είναι επειδή μια στιγμή αποφάσισε αυτός να σε έχει, είναι επειδή πέρασαν χρόνια, ξέρει τα σκοτάδια σου, τα στραβά σου, τα καλά σου… όταν βλέπεις τη βιολογική σου μητέρα προσπαθείς να δεις κάτι στο βλέμμα της που να θυμίζει εσένα, το ίδιο κι εκείνη φαντάζομαι».

Ερωτώμενος για τα γυρίσματα είπε πως δεν έχουν τελειώσει και θα συνεχιστούν και μετά το καλοκαίρι.

Maestro

«Νομίζω πως είμαι ο μοναδικός άνθρωπος στην ελληνική τηλεόραση που έχω κλέψει τη γυναίκα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός μιλώντας για τη συμμετοχή του και στον β’ κύκλο του Maestro, στον οποίο έχει μονάχα μία σκηνή, όπως αποκάλυψε.

«Νομίζω πως αυτή η σκηνή είναι για να δείξει πως η Στεφανία Γουλιώτη παρά το ότι έχει παιδί και είναι με τον Ορέστη (Χριστόφορο Παπακαλιάτη) θέλει με λύσσα να ξαναμπεί στη δουλειά» επισήμανε.