Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ντιέγκο Μαρτίνεθ: "Τέλειωσε" δύο παίκτες πριν την Γκενκ ο Μαρτίνεθ - Απογοήτευσε στην προετοιμασία - Ψάχνουν να βρουν ομάδα!
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-10 17:23:00

"Τέλειωσε" δύο παίκτες πριν την Γκενκ ο Μαρτίνεθ - Απογοήτευσε στην προετοιμασία - Ψάχνουν να βρουν ομάδα!

του Παναγιώτη Νικολάου
"Τέλειωσε" δύο παίκτες πριν την Γκενκ ο Μαρτίνεθ - Απογοήτευσε στην προετοιμασία - Ψάχνουν να βρουν ομάδα!

Έχουν πολύ καλά συμβόλαια, όμως δεν ταιριάζουν στον Ισπανό. Ο κόουτς αποφάσισε να τους αφήσει εκτός πλάνων και πλέον οι εξελίξεις θα τρέξουν τα επόμενα 24ωρα, ώστε να φέρουν πρόταση και να αποχωρήσουν.

Σε ρυθμούς αγώνα κινούνται όλοι στον Ολυμπιακό, καθώς το βράδυ της Πέμπτης ξεκινάει και επίσημα η νέα σεζόν, με τους Πειραιώτες να δίνουν τη μάχη τους για να προκριθούν στο Europa League απέναντι στην Γκενκ και να αποφύγουν τις… περιπέτειες του Conference.

Αν και βρισκόμαστε μόλις στις πρώτες ημέρες του Αυγούστου, το παιχνίδι αποτελεί και τα… αποκαλυπτήρια του Ντιέγκο Μαρτίνεθ, ο οποίος έχει κοουτσάρει την ομάδα μόνο στα φιλικά. Ο Ισπανός κόουτς έχει δουλέψει πολύ, όπως λέει τόσο σε συνεντεύξεις του όσο και σε συνεργάτες του, έχει προσπαθήσει να δημιουργήσει ένα σύνολο με τις δικές του αρχές και εκτιμά πως στο επόνενο διάστημα, θα φανούν και οι μεγάλες αλλαγές που έχουν γίνει στην ομάδα.

Άλλωστε, ακόμα περιμένει κάποιες σημαντικές μεταγραφές, τη στιγμή όμως που προχωρούν με γοργούς ρυθμούς και οι αποχωρήσεις. Βέβαια, φέτος όλα γίνονται με πλάνο και μόνο τυχαίο δεν είναι πως οι παίκτες που αποχωρούν, αγωνίζονται κυρίως στα μετόπισθεν.

Στον Ολυμπιακό λοιπόν θα συνεχιστούν οι εκκαθαρίσεις στην ερυθρόλευκη άμυνα, μετά το τέλος του Σωκράτη, αλλά και την πώληση του Ρέαμπτσιουκ.

Εκτός από τον Παπέ Σισέ, φαίνεται ότι μπορεί να φύγει από τον Ολυμπιακό κι ο Ουσεϊνού Μπα, ο οποίος παρότι πήρε τις ευκαιρίες του από τον Μαρτίνεθ στην προετοιμασία και παρά το θετικό ξεκίνημά του, στη συνέχεια εμφάνισε ξανά τον «κακό» του εαυτό και φαίνεται πως δεν κατάφερε να πείσει τον προπονητή. Επίσης, ο Αφρικανός στόπερ πιάνει θέση ξένου όπως ισχύει με τον Σισέ, αλλά και τον Πορόσο που κατάγεται από το Εκουαδόρ.

Γι’ αυτό λοιπόν και ο Ισπανός κόουτς, όπως θα φανεί και στο αποψινό παιχνίδι με την Γκενκ, έχει αφήσει πολύ πίσω στις επιλογές του τον Μπα. Συγκεκριμένα, στην ιεραρχία των κεντρικών αμυντικών βρίσκεται πίσω από τους Φρέιρε, Ρέτσο, Ντόη και προφανώς και τον Πορόσο, που αποκτήθηκε με τη συγκατάθεση του. Άρα, είναι πέμπτος και για αυτό στο Λιμάνι ψάχνουν ήδη ομάδα να τον πουλήσουν, όπως το ίδιο ισχύει και για τον Σισέ!


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συγκλονίζει ο Τσουκαλάς για την δολοφονία του ΑΕΚτζή - "Αυτή πρέπει να είναι η τιμωρία του δολοφόνου" (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags