Facebook Pixel Ολυμπιακός: Νέα υπόκλιση από πρώην άνθρωπο της ΑΕΚ για Ολυμπιακό - "Από τις μεγαλύτερες ομάδες των Βαλκανίων"
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-29 11:23:00

Νέα υπόκλιση από πρώην της ΑΕΚ για Ολυμπιακό - "Από τις μεγαλύτερες ομάδες των Βαλκανίων"

Sportdog Team
Νέα υπόκλιση από πρώην της ΑΕΚ για Ολυμπιακό - "Από τις μεγαλύτερες ομάδες των Βαλκανίων"

Οι Ερυθρόλευκοι είναι με το ένα... πόδι στους ομίλους του Europa League με τη πρώτη νίκη κόντρα στην Τσουκαρίτσκι, με τον αθλητικό διευθυντή των Σέρβων να στάζει... μέλι για τους Ερυθρόλευκους.

Βλάντιμιρ Ματιάσεβιτς: Ο πρώην τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ είναι στέλεχος της Τσουκαρίτσκι, με τον ίδιο να μιλάει σε Μέσα της Σερβίας ενόψει της ρεβάνς με τον Ολυμπιακό και να αναφέρεται με τα καλύτερα λόγια για τους Ερυθρόλευκους.

«Μόλις φτιάχναμε το προπονητικό και το γήπεδό μας είχαμε εγγυηθεί πως η Τσουκαρίτσκι θα μεγαλώσει ως ομάδα. Για εμάς τα νέα παιδιά πηγαίνουν καλά. Η ρεβάνς με τον Ολυμπιακό ακολουθεί και έχουμε το δικαίωμα να ελπίζουμε.

Κάποιοι είπαν πως ο Ολυμπιακός έριξε στροφές στο πρώτο ματς στο β' μέρος. Ας το κάνει και την Πέμπτη λοιπόν. Στο παιχνίδι ο Ολυμπιακός έβαλε παίκτη που είχε κοστίσει 4 εκατ. ευρώ.

Δούλεψα στην ΑΕΚ και ξέρω τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Μας υποδέχθηκαν με πολύ καλή ατμόσφαιρα. Ευχάριστοι άνθρωποι. Ο κ. Μαρινάκης είναι ιδιοκτήτης και στη Φόρεστ και ενδιαφέρεται και για άλλες ομάδες.

Η φιλοξενία τους ήταν εξαιρετική και εμείς θα τους την ανταποδώσουμε. Είναι το απόλυτο φαβορί και ξέρουν πως να παίξουν για το αποτέλεσμα. Θα πάμε με νέα παιδιά, νέους παίκτες με διάθεση και αποφασιστικότητα και θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε κάτι. Δεν υποσχόμαστε αποτέλεσμα αλλά θα κάνουμε το καλύτερο. Περιμένω πως θα είμαστε καλύτεροι στον 2ο αγώνα. Παίζουμε με μία από τις πιο καλές και μεγάλες ομάδες των Βαλκανίων», είπε ο Βλάντιμιρ Ματιάσεβιτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Πειθαρχία και σεβασμός με Γκαρσία - Άτυχος με Ολυμπιακό, υποψιασμένος με ΑΕΚ - Τα έλεγε ο Κούγιας..."

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags