Facebook Pixel Γουέστ Χαμ: Επίθεση φωτιά και άμυνα που μπάζει νερά (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-25 15:19:00

Εκεί θα χτυπήσει ο Ολυμπιακός τη Γουέστ Χαμ: Επίθεση "φωτιά" και άμυνα που μπάζει νερά (ΒΙΝΤΕΟ)

Του Γιώργου Βροντάκη

Ποιο είναι το δυνατό σημείο της αγγλικής ομάδας, αλλά και το πιο αδύναμο.

Ο Ολυμπιακός για να έχει ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League, θα πρέπει να νικήσει τη Γουέστ Χαμ στο «Καραϊσκάκης» για την 3η αγωνιστική των ομίλων, αφού μέχρι τώρα έχει έναν βαθμό.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνειθ γνωρίζει πως τα περιθώρια στένεψαν και το θετικό αποτέλεσμα είναι μονόδρομος απέναντι στους Άγγλους. Όμως, τα πράγματα δεν θα είναι και τόσο εύκολα. Η Γουέστ Χαμ έχει δυναμισμό και επιθετικότητα στο παιχνίδι της και το μεγάλο της πρόβλημα είναι η αμυντική της λειτουργία.

Τα κενά στην άμυνα

Τα «σφυριά» έχουν μεγάλη ποιότητα μπροστά και μεγάλα κενά πίσω και δεν είναι τυχαίο πως οι παίκτες του Ντέιβιντ Μόγιες έχουν βρει δίχτυα σε όλα τα παιχνίδια τους, ενώ κράτησαν ανέπαφη την εστία τους μόνο σε ένα ματς της Πρέμιερ Λιγκ. Αυτό με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στις 30 Σεπτεμβρίου 2023.

Η Γουέστ Χαμ είναι η ομάδα που έχει σκοράρει τα περισσότερα πρώτα γκολ στις αναμετρήσεις της στην Premier League.

Όμως, όπως γράψαμε και παραπάνω, δεν είναι όλα ρόδινα. Οι Λονδρέζοι τα πάνε χάλια στα μετόπισθεν και έχουν από τις χειρότερες άμυνες στο αγγλικό πρωτάθλημα. Έπειτα από 9 αγωνιστικές έχει σκοράρει 16 φορές και έχει δεχθεί ισάριθμα γκολ, επιβεβαιώνοντας πως έχει επίθεση «φωτιά» και άμυνα που μπάζει νερά.

Η αμυντική λειτουργία της Γουέστ Χαμ σε βίντεο...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags