Facebook Pixel Ολυμπιακός: Απογοήτευση στον Ολυμπιακό! Πήγαν να ζητήσουν συγνώμη οι παίκτες και αποδοκιμάστηκαν από τον κόσμο
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-30 21:56:00

Απογοήτευση στον Ολυμπιακό! Πήγαν να ζητήσουν συγνώμη οι παίκτες και αποδοκιμάστηκαν από τον κόσμο

Sportdog Team
Απογοήτευση στον Ολυμπιακό! Πήγαν να ζητήσουν συγνώμη οι παίκτες και αποδοκιμάστηκαν από τον κόσμο

Πολύ βαριά ήττα υπέστησαν στην Γερμανία οι Ερυθρόλευκοι καθώς είδαν την Φράιμπουργκ να κερδίζει με 5-0, πραγματοποιώντας μια τραγική εμφάνιση που είχαμε πολλά χρόνια να δούμε από τους Πειραιώτες στην Ευρώπη.

Ολυμπιακός: Εφιάλτης ήταν ο αγώνας των Ερυθρόλευκων με την Φράιμπουργκ, καθώς πραγματοποιώντας τραγική εμφάνιση ήρθε η ήττα με 5-0 από γερμανική ομάδα, αποτέλεσμα που ήρθε μάλιστα μπροστά από 3000 φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στο γήπεδο, κάτω από πολύ άσχημες καιρικές συνθήκες.

Μάλιστα μετά το τέλος του Φράιμπουργκ - Ολυμπιακός, οι παίκτες του Ντιέγκο Μαρτίνεθ κατευθύνθηκαν εκεί που βρίσκονταν οι οπαδοί των Ερυθρόλευκων ώστε να ζητούσουν "συγγνώμη" για την κακή εμφάνιση και τη βαριά ήττα, όμως από τις εξέδρες υπήρχαν αποδοκιμασίες, κάτι που συνέβη και στο ημίχρονο του αγώνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δώρο Σαββίδη σε Λουτσέσκου φορ 12 εκατ. - "Κουράστηκε" στη Ρωσία με τον πόλεμο - Ξεκίνησαν οι συζητήσεις!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags