Facebook Pixel Final 8 - Κύπελλο: Δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας στο Final 8 Κυπέλλου - Το μεγάλο "στοίχημα" της ΕΟΚ
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-15 23:28:00

Δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας στο Final 8 Κυπέλλου - Το μεγάλο "στοίχημα" της ΕΟΚ

Sportdog Team
Δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας στο Final 8 Κυπέλλου - Το μεγάλο "στοίχημα" της ΕΟΚ

Η διεξαγωγή του Final 8 Κυπέλλου στο Ηράκλειο, με ταυτόχρονη παρουσία θεατών όλων των ομάδων (μεταξύ των οποίων Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού), αποτελεί ένα στοίχημα για την ΕΟΚ.

 

Η ομοσπονδία ανακοίνωσε ότι θα ληφθούν δρακόντεια μέτρα ασφαλείας προκειμένου να μη συμβεί το παραμικρό, ενώ φυσικά κανείς χωρίς εισιτήριο δεν θα προσεγγίσει τα κλειστό "Δύο Αοράκια".

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

"Το πρώτο Κύπελλο ΟΠΑΠ Final 8 είναι προ των πυλών. Εν όψει των προημιτελικών που αρχίζουν την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο του Ηρακλείου («Δύο Αοράκια»), οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν δύο ώρες πριν την έναρξη του πρώτου αγώνα (13:45).

Κατά την προσέλευση των θεατών θα γίνονται αυστηροί έλεγχοι εισιτηρίων και ταυτοπροσωπίας (αναγκαία η αστυνομική ταυτότητα), καθώς και σωματικοί έλεγχοι, τόσο στους εξωτερικούς χώρους, όσο και πριν την είσοδό τους στο γήπεδο.

Οι φίλαθλοι καλούνται να προσέλθουν στο γήπεδο τουλάχιστον μία ώρα πριν την έναρξη των αγώνων για να μην προκύψει συνωστισμός στις εισόδους και κατά τους ελέγχους.

Ο χώρος του γηπέδου θα βιντεοσκοπείται από κλειστό κύκλωμα ασφάλειας, τόσο εσωτερικά, όσο και περιμετρικά".

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags