Μετά την δήλωση του Αχιλλέα Μπέου ότι θα παραχωρήσει τελικά το Πανθεσσαλικό, αν υπάρξει αίτημα από την ΕΠΟ, έσκασε και μια νέα, αναπάντεχη πρόταση για τον τελικό ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος Μυτιλήνης, Στρατής Κύτελης, απέστειλε επίσημη πρόταση στην ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, προκειμένου να φιλοξενηθεί στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδος.

Το Δημοτικό Στάδιο χρησιμοποιείται ως έδρα του Αιολικού, που κατέκτησε φέτος τον τίτλο στον 4ο όμιλο της Γ' Εθνικής και θα πάρει μέρος στα μπαράζ ανόδου για τη Super League 2.

Η ενημέρωση του δήμου Μυτιλήνης για την πρόταση στην ΕΠΟ:

«O Δήμαρχος Μυτιλήνης, Στρατής Κύτελης, πήρε την πρωτοβουλία και απέστειλε πρόταση στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ) και στον Πρόεδρο της, Παναγιώτη Μπαλτάκο, προκειμένου να φιλοξενηθεί στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, ο Τελικός Κυπέλλου Ελλάδος αγωνιστικής περιόδου 2022-2023, ανάμεσα στις ομάδες ΑΕΚ-ΠΑΟΚ.

Ο Τελικός Κυπέλλου θα αποτελέσει ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός για το νησί μας.

Ήδη έχουν γίνει οι πρώτες ενέργειες για τις απαιτούμενες εγκρίσεις».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ατάκες... φωτιά από άνθρωπο της ΕΠΟ για το Κύπελλο - "Βρισκόμαστε σε τέλμα - Στο τραπέζι η επιστροφή σε Βόλο"