Facebook Pixel Χαμός στο Πανθρακικός-Εθνικός: Ξύλο με τραυματισμό παίκτη από παράγοντα - Η στιγμή της διακοπής! (vid)
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-13 20:16:00

Χαμός στο Πανθρακικός-Εθνικός: Ξύλο με τραυματισμό παίκτη από παράγοντα - Η στιγμή της διακοπής! (vid)

Χαμός στο Πανθρακικός-Εθνικός: Ξύλο με τραυματισμό παίκτη από παράγοντα - Η στιγμή της διακοπής! (vid)

Σκηνές... απείρου κάλλους στην αναμέτρηση για το Κύπελλο Ελλάδας!

Αδιανόητες καταστάσεις στην Κομοτηνή, καθώς η αναμέτρηση Πανθρακικός - Εθνικός για την 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας διεκόπη μετά από γενικευμένη σύρραξη με άγριο ξύλο και τραυματισμό παίκτη από παράγοντα!

Με το σκορ στο 0-1 από το 29' με το γκολ του Αντωνίου στο 59' ένα μαρκάρισμα του παίκτη του Εθνικού, Παναγιώτη Ζωγραφάκη εκτός φάσης ήταν αφορμή για την ένταση που ακολούθησε ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, παράγοντας του Πανθρακικού χτύπησε τον Βαγγέλη Παπαγγελή, ο οποίος έπεσε στον αγωνιστικό χώρο και μάλιστα αφού δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο για εξετάσεις!

Μετά την προσωρινή διακοπή, η ομάδα του Πανθρακικού βγήκε στο γήπεδο για να συνεχιστεί το παιχνίδι, όμως η πλευρά του Εθνικού αρνήθηκε να πράξει το ίδιο και έτσι η αναμέτρηση διεκόπη οριστικά.

Λίγο αργότερα ο Εθνικός έκανε νέα ανάρτηση όπου και αναφέρει: «Ο αγώνας κυπέλλου Πανθρακικος - Εθνικός διακόπηκε στο 43' αφού εκείνη την ώρα παράγοντας των γηπεδούχων εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο και βιοπραγησε στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Γεωργούση (φωτό), το σκορ εκείνη την ώρα ήταν 0-1 υπέρ της ομάδας μας. Η αποστολή μας θα αποχωρήσει σε λίγο για την Αλεξανδρούπολη, οπού και θα επιστρέψει αεροπορικώς στην βάση της»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags