Facebook Pixel Και τρίτο ημίχρονο: Ο παράγοντας του Πανθρακικού μήνυσε τον παίκτη που Εθνικού που… ξυλοκόπησε και τον έστειλε κρατητήριο!
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-14 12:49:00

Και τρίτο ημίχρονο: Ο παράγοντας του Πανθρακικού μήνυσε τον παίκτη που Εθνικού που… ξυλοκόπησε και τον έστειλε κρατητήριο!

Sportdog Team
Και τρίτο ημίχρονο: Ο παράγοντας του Πανθρακικού μήνυσε τον παίκτη που Εθνικού που… ξυλοκόπησε και τον έστειλε κρατητήριο!

Απίστευτα πράγματα συνέβησαν χθες στον αγώνα Κυπέλλου στο ΔΑΚ Κομοτηνής ανάμεσα στον Πανθρακικό και τον Εθνικό και συνεχίστηκαν και μετά την οριστική διακοπή του.

Και... τρίτο ημίχρονο είχε το ματς του Πανθρακικού με τον Εθνικό για το Κύπελλο Ελλάδας, που διακόπηκε οριστικά ύστερα από επίθεση παράγοντα των γηπεδούχων στον Σπύρο Γεωργούση των φιλοξενούμενων.

Ο ποδοσφαιριστής του Εθνικού πήγε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και εν συνεχεία πήρε εξιτήριο. Όμως, αντί να διανυκτερεύσει σε ξενοδοχείο, πέρασε το βράδυ του στο… κρατητήριο του αστυνομικού τμήματος, αφού ο παράγοντας που τον χτύπησε, υπέβαλλε μήνυση εναντίον του για εξύβριση!

Μάλιστα, το θύμα της επίθεσης αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα (14/09) ενώπιον του εισαγγελέα Κομοτηνής προκειμένου να απολογηθεί.

 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags