Facebook Pixel Κύπελλο Ελλάδας: Σουρεάλ καταστάσεις! Αγώνας του Κυπέλλου Ελλάδας θα γίνει κανονικά με κόσμο - Αυτός ο λόγος
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-16 13:13:00

Σουρεάλ καταστάσεις! Αγώνας του Κυπέλλου Ελλάδας θα γίνει κανονικά με κόσμο - Αυτός ο λόγος

Sportdog Team
Σουρεάλ καταστάσεις! Αγώνας του Κυπέλλου Ελλάδας θα γίνει κανονικά με κόσμο - Αυτός ο λόγος

Απίστευτο κι όμως ελληνικό μιας και παρά την απαγόρευση από την Κυβέρνηση ύπαρξης θεατών σε αναμετρήσεις τόσο της Super League όσο και Κυπέλλου, αγώνας για την δεύτερη σε τάξη διοργάνωση της χώρας θα γίνει με γεμάτες εξέδρες.

Καλλιθέα: Τρομερά πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο για ακόμα μια φορά, μιας και όπως έγινε γνωστό και παρά την απαγόρευση από πλευράς Κυβέρνησης, ο αγώνας της ομάδας της Superleague 2 με τον Παναιτωλικό, για την φάση των 16 του Κυπέλλου θα γίνει με κόσμο, αφού η τιμωρία από πλευράς Υπουργείου Αθλητισμού αφορά μόνο στους συλλόγους της Super League.

Μάλιστα, η αθηναϊκή ομάδα εξέδωσε ανακοίνωση για τη διάθεση των εισιτηρίων της αναμέτρησης αποκλειστικά από τα γραφεία της και όχι ηλεκτρονικά, ενώ να θυμίσουμε ότι στον πρώτο αγώνα ο Παναιτωλικός είχε επικρατήσει με 3-2 με ανατροπή.

"Tα εισιτήρια για τον αγώνα Κυπέλλου της Φάσης των 16 εναντίον του Παναιτωλικού στο Στάδιο Γρηγόρης Λαμπράκης την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου στις 15:00 θα διατίθενται αποκλειστικά από το γραφείο στο γήπεδο τις ακόλουθες ημέρες και ώρες.

— Τρίτη 16 Ιανουαρίου, 09:00 - 17:00
— Τετάρτη 17 Ιανουαρίου, 09:00 - ημίχρονο

Δεν θα διατίθενται εισιτήρια προς πώληση μέσω της Ticketmaster", αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε η Καλλιθέα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη επένδυση Μαρινάκη, αλλάζει το Γ. Καραϊσκάκης - "Απάντηση" σε ΑΕΚ, ΠΑΟ - Θέλει τελικό Ch. League!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags