Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Εκθέτει Καρβαλιάλ - Το απίστευτο στατιστικό που δείχνει γιατί ο Καρβάλιο δεν έπρεπε να εκτελέσει το τελεύταιο πέναλτι
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-18 21:53:00

Εκθέτει Καρβαλιάλ - Το απίστευτο στατιστικό που δείχνει γιατί ο Καρβάλιο δεν έπρεπε να εκτελέσει το τελευταίο πέναλτι

Sportdog Team
Εκθέτει Καρβαλιάλ - Το απίστευτο στατιστικό που δείχνει γιατί ο Καρβάλιο δεν έπρεπε να εκτελέσει το τελευταίο πέναλτι

Κι όμως ο Πορτογάλος άσος του Ολυμπιακού που έγινε ο μοιραίος στη διαδικασία των πέναλτι, έχει πολύ κακό ιστορικό από την άσπρη βούλα.

Ο Ολυμπιακός βίωσε έναν πολύ οδυνηρό αποκλεισμό από το Κύπελλο Ελλάδας, καθώς αποκλείστηκε από τον Παναθηναϊκό στη διαδικασία των πέναλτι. Οι ερυθρόλευκοι έφτασαν παρά ένα πέναλτι στην επόμενη φάση και την πολυπόθητη πρόκριση επί του ''αιωνίου'' αντιπάλου τους, όμως ο Ζοάο Καρβάλιο αστόχησε από τα 11 βήματα και εν συνεχεία το Τριφύλλι νίκησε στη... ρουλέτα.

Αυτό που έχει σημασία, όμως, είναι να δούμε τι έχει κάνει ο Καρβάλιο από την άσπρη βούλα στη διαδρομή του ως ποδοσφαιριστής. Και ο βαθμός που παίρνει είναι σίγουρα αρνητικός, μιας και σε 7 πέναλτι έχει χάσει τα 4! Δηλαδή περισσότερα από τα μισά δεν έχουν βρει δίχτυα, κάτι που όφειλε να γνωρίζει και να ''ζυγίσει'' ο Κάρλος Καρβαλιάλ.

Το χθεσινό πέναλτι του Πορτογάλου άσου ήταν το πρώτο στην καριέρα του μετά από το 2018, όταν και είχε αστοχήσει δύο φορές με την Εθνική Ελπίδων της απέναντι σε Ρουμανία και Ελβετία. Η πρώτη φορά που είχε λαθέψει από τα 11 βήματα ήταν σε αγώνα του Youth League το 2015 απέναντι στην Γαλατασαράι και το... κακό επαναλήφθηκε στο Φάληρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρώτη αποτυχία Αλμέιδα, η ΑΕΚ χρειάζεται Μπακαμπού - "Λευκή πετσέτα" ο Ολυμπιακός, ψυχολόγος ο Τερίμ

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags