Στο Metropolis 95.5 μίλησε ο Απόστολος Τσουρέλας, σημειώνοντας πως ο Δικέφαλος θα κυνηγήσει ένα καθαρό σκορ με τον Παναθηναϊκός ενώ αναφέρθηκε και στην επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Μου έχει έρθει εκατοντάδες φορές το συναίσθημα να πετάξω αντικείμενο στον αγωνιστικό χώρο, να βγω από τα ρούχα μου για μία απόφαση του διαιτητή, αλλά πρέπει να είμαστε εγκρατείς και να μην παρεκτρεπόμαστε γιατί υπάρχουν συνέπειες».

Για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ: «Πιστεύω ότι αύριο οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα κάνουν το καλύτερο δυνατό απέναντι στον Παναθηναϊκό, είμαι πολύ αισιόδοξος ερχόμαστε από ένα παιχνίδι που παίξαμε καλά αλλά δεν μπορέσαμε να βρούμε το γκολ παραπάνω, ενδεχομένως να είχαν περισσότερο άγχος και φόβο οι παίκτες του Λουτσέσκου απέναντι στην ΑΕΚ και είναι δικαιολογημένο».

Για τον ημιτελικό ΠΑΟΚ - ΠΑΟ: «Είναι ένα πολύ σπουδαίο παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό. Είναι ευχάριστο πρόβλημα το να έχει τόσες επιλογές ο προπονητής, ο Ζίβκοβιτς ό,τι και να κάνει δίνει πάνω από το 7, μπορούν να χωρέσουν και οι δύο. Ο Βούλγαρος πρέπει να ξεκινάει, έχει τελική, ψυχραιμία, ενέργεια. Ο Μπράντον έχει περισσότερο το σκοράρισμα από τον Σαμάτα κάτι που δεν είδαμε σε καμία έκφανση, έχει όλα τα άλλα εκτός από το γκολ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διπλή πώληση εκατομμυρίων στον ΠΑΟΚ - "Ανέστησε" μέχρι και τον… φευγάτο στο Λιμάνι ο Συλαϊδόπουλος

 

Για το παιχνίδι του Δικέφαλου: «Ο ΠΑΟΚ παίζει ένα συμμετοχικό ποδόσφαιρο, σκοράρουν όλοι και όσοι έρχονται από πίσω κάνουν τη διαφορά. Πέρα από το συναίσθημα, βλέπω ένα 2-0 σκορ. Θεωρώ ότι στον επαναληπτικό μπορούμε να είμαστε ακόμα καλύτεροι, ο ΠΑΟΚ παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο και δεν έχει να φοβηθεί τίποτα».