Facebook Pixel Μπαρτσελόνα: Νέα "βόμβα" στην Βαρκελώνη - Πρώην μέλος του Ολυμπιακού αυτοπροτάθηκε στην Μπαρτσελόνα (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-04 16:28:00

Νέα "βόμβα" στην Βαρκελώνη - Πρώην μέλος του Ολυμπιακού αυτοπροτάθηκε στην Μπαρτσελόνα (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Νέα "βόμβα" στην Βαρκελώνη - Πρώην μέλος του Ολυμπιακού αυτοπροτάθηκε στην Μπαρτσελόνα (ΦΩΤΟ)

Το δικό του παρών από όποιο πόστο χρειαστεί να βοηθήσει στους Καταλανούς έδωσε πρώην παίκτης των Ερυθρολεύκων μιας και σύμφωνα με δημοσιεύματα αυτοπροτάθηκε στην διοίκηση του συλλόγου ώστε να βγει από το τέλμα που βρίσκεται.

Γιάγια Τουρέ: Η Μπαρτσελόνα είναι στο χειρότερο σημείο που έχει βρεθεί τα τελευταία χρόνια και όλοι οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές της προσπαθούν να βοηθήσουν, με τον Ιβοριανό μέσο την Δευτέρα (4/10) να αναφέρει στην διοίκηση της ομάδας πως είναι πρόθυμος να βοηθήσει από όποιο πόστο του ζητηθεί.

"Μπορεί να είναι μια δύσκολη στιγμή για τον σύλλογο, αλλά η πίστη μου για την Μπαρτσελόνα είναι ισχυρή. Θα είμαι πάντα διαθέσιμος για το σύλλογο αν με χρειαστεί, καθώς η καρδιά μου είναι για πάντα με το κλαμπ, τους ανθρώπους και τους οπαδούς της", έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter o Γιάγια Τουρέ όπου αυτή τη στιγμή εργάζεται σαν βοηθός προπονητή στην ρωσική Αχμάτ Γκρόζνι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags