Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Μαρτίνς και Σιμεόνε θέλουν τον ίδιο παίκτη - Τρεις φορές καλύτερος από Λαλά - 10 εκατ. η Στουτγάρδη"
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-03 20:48:00

"Μαρτίνς και Σιμεόνε θέλουν τον ίδιο παίκτη- Τρεις φορές καλύτερος από Λαλά- 10 εκατ. η Στουτγκάρδη"

του Γιώργου Κτενά
"Μαρτίνς και Σιμεόνε θέλουν τον ίδιο παίκτη- Τρεις φορές καλύτερος από Λαλά- 10 εκατ. η Στουτγκάρδη"

Η αγορά από Μάντσεστερ Σίτι, το restart στη La Liga και η τιμή του! Το Sportdog.gr παρουσιάζει τον Πάμπλο Μαφέο που βρίσκεται στη λίστα των Πειραιωτών. Η... τσουχτερή τιμή του, το εντυπωσιακό βιογραφικό και οι μεγάλες δυσκολίες για να έρθει στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ολυμπιακός: Εξαιρετική ήταν η φετινή αγωνιστική περίοδος για τον 24χρονο Ισπανό δεξιό μπακ Πάμπλο Μαφέο (35 παιχνίδια, 5 ασίστ, 1 γκολ), με τη φανέλα της Μαγιόρκα ως δανεικός από την Στουτγκάρδη, και ήδη το όνομά του έχει συνδεθεί με τον Ολυμπιακό ως εισήγηση του Πέδρο Μαρτίνς.

Το ρεπορτάζ από την Ισπανία αναφέρει ότι υπάρχει υποχρεωτική οψιόν αγοράς του από τη Μαγιόρκα, ύψους 3 εκατ. ευρώ, από τη στιγμή που η ομάδα έμεινε στην κατηγορία, αλλά και το δεδομένο ενδιαφέρον του Ντιέγκο Σιμεόνε για να τον εντάξει στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Το sportdog επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο Βαγγέλη Λυκάκη, που παρακολουθεί στενά το ισπανικό ποδόσφαιρο, προκειμένου να συλλέξουμε πληροφορίες για τον παίκτη και το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού.

"Ταλεντάρα - Δύσκολο να έρθει στην Ελλάδα - Μεταγραφή 10 εκατ."

Βαγγέλη, πώς είδες φέτος τον Μαφέο;

"Έκανε πολύ καλό πρωτάθλημα ως δεξιός μπακ, σε κάποια παιχνίδια έπαιξε και αριστερά. Βέβαια από τη στιγμή που τον θέλουν ομάδες στη La Liga είναι δύσκολο να έρθει στην Ελλάδα, νομίζω ότι αυτό το καταλαβαίνουν όλοι. Είναι ταλεντάρα, δεν είχε την εξέλιξη βέβαια που πίστευαν για εκείνον μέχρι κάποιο σημείο, αλλά δεδομένα έχει κάνει πολύ καλή χρονιά".

Παίζει σε άλλες θέσεις;

"Ως μπακ παίζει, κυρίως στο δημιουργικό παιχνίδι είναι καλός. Ένας κλασικός Ισπανός μπακ, δεν είναι το δυνατό του σημείο η αμυντική λειτουργία, είναι καλός μπροστά και αξιόπιστος πίσω. Η Σίτι τον είχε αγοράσει από την Χιρόνα όταν ήταν μικρός, ισπανική ομάδα που έχει τους ίδιους ιδιοκτήτες με τη Σίτι, αλλά η Χιρόνια είχε πέσει κατηγορία και ο Μαφέο είχε πάει με μεταγραφή 10 εκατ. ευρώ στην Στουτγκάρδη". 

"6 εκατ. για να τον πάρει ο Ολυμπιακός - 3 φορές καλύτερος από τον Λαλά - Ντελικάτος και γρήγορος"

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι η Μαγιόρκα θα τον πάρει υποχρεωτικά με 3 εκατ. ευρώ - Πόσο θα μπορούσε να τον πουλήσει;

"Από τη στιγμή που έμειναν στην κατηγορία, λογικά θα θέλουν να χτίσουν πάνω σε αυτόν. Δεν ξέρω, δηλαδή, αν θα μπουν σε διαδικασία πώλησης. Αν το έκανα όμως, δεν θα τον πουλούσαν κάτω από 6 εκατ. ευρώ. Επίσης, πρέπει να δούμε αν θέλει και ο παίκτης να φύγει από τη La Liga τώρα που έκανε ξανά restart στην καριέρα του. Γενικά είναι πολύ δύσκολη περίπτωση".

Τι άλλο θα μπορούσαμε να πούμε για τον Μαφέο;

 'Είχε κάποια προβλήματα τραυματισμών παλιότερα, που τον είχαν κρατήσει πίσω, αλλά τα τελευταία 2 χρόνια είναι πολύ καλά. Πρόκειται για παίκτη που είναι 3 φορές καλύτερος από τον Λαλά, ντελικάτος και γρήγορος".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Deal Καρυπίδη για Καμαρά… αλά Κωτσόβολος - Με 4-4-2 ο Ολυμπιακός - Απόφαση Μαρτίνς για Λιβάγια!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags