Facebook Pixel Αντουάν Γκριεζμάν: Τον δρόμο των... Μπενζεμά και Κριστιάνο ακολουθεί ο Γκριεζμάν - Μυθικά χρήματα!
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-25 09:03:00

Τον δρόμο των... Μπενζεμά και Κριστιάνο ακολουθεί ο Γκριεζμάν - Μυθικά χρήματα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team

Ο Αντουάν Γκριεζμάν έχει ρήτρα αποδέσμευσης 25 εκατομμυρίων ευρώ με την Ατλέτικο και όλα είναι ανοικτά!

Μπενζεμά και Κριστιάνο Ρονάλντο έχουν δώσει αρκετή αίγλη στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας, ωστόσο δεν αποκλείεται σε αυτή τη... λίστα να είναι μέρος της και ο Αντουάν Γκριεζμάν!

Μάλιστα, ο Σάντι Άουνα αποκάλυψε πως η Αλ Νασρ τον έβαλε στο μάτι και για αυτό μάλιστα ταξίδεψαν στο Λονδίνο διοικούντες τον σύλλογο για να συζητήσουν με τους εκπροσώπους του 32χρονου Γάλλου για την απόκτησή του.

Το εν λόγω ρεπορτάζ αναφέρει πως η ρήτρα του παίκτη είναι στα 25 εκατομμύρια ευρώ και σε περίπτωση που καλυφθεί από την Αλ Νασρ είναι πιθανό να φέρει μία μεγάλη ανακούφιση στην Ατλέτικο, που αντιμετωπίζει αρκετές οικονομικές δυσκολίες το τελευταίο διάστημα.

Βέβαια, θα πρέπει να ξεκαθαριστεί και η στάση του παίκτη, με τον Γκριεζμάν να προέρχεται από μία εξαιρετική σεζόν στην La Liga με τους ροχιμπλάνκος, με 15 γκολ και 17 ασίστ σε 38 αγώνες της La Liga, και να είναι αναγεννημένος, αλλά να γνωρίζει επίσης ότι του μένουν λίγα χρόνια ακόμη μπροστά του για να υπογράψει ένα μεγάλο συμβόλαιο.

Ο ίδιος έχει δηλώσει σε ανύποπτο χρόνο πως θα ήθελε να κλείσει την καριέρα του στο ΜLS, όμως δεν αποκλείεται αν η Αλ Νασρ συνεχίσει την πίεσή της η αναχώρησή του από την Ευρώπη να γίνει νωρίτερα και μάλιστα προς άλλο προορισμό από εκείνον που είχε οραματιστεί για το φινάλε της καριέρας του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δημοσίευμα... ΒΟΜΒΑ! "Συμφωνία Ρεάλ με Παρί για Εμπαπέ" - Αδιανόητο το ποσό της μεταγραφής

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags