Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Σφήνα" σε Ολυμπιακό για Αντρέ - Ισπανική ομάδα δίνει 3 εκατ. ευρώ - Αντιπρόταση από το Λιμάνι!
Ποδόσφαιρο
| 2023-07-10 15:11:00

"Σφήνα" σε Ολυμπιακό για Αντρέ - Ισπανική ομάδα δίνει 3 εκατ. ευρώ - Αντιπρόταση από το Λιμάνι!

Sportdog Team
"Σφήνα" σε Ολυμπιακό για Αντρέ - Ισπανική ομάδα δίνει 3 εκατ. ευρώ - Αντιπρόταση από το Λιμάνι!

Ο Μάρκος Αντρέ είναι ο "εκλεκτός" των Πειραιωτών για την γραμμή κρούσης, όμως ισπανική ομάδα μπήκε "σφήνα" για την απόκτησή του. Τι θα κρίνει την μετακίνησή του στο λιμάνι.

"Εμπόδιο" στην προσπάθεια του Ολυμπιακού να "κλείσει" τον Μάρκος Αντρέ για την επίθεσή του αποτελεί η "σφήνα" της Αλαβές για τον ποδοσφαιριστή.

Όπως αναφέρουν από την Ισπανία, η Αλαβές προσφέρει 3 εκατομμύρια ευρώ στην Βαλένθια για τον 26χρονο στράικερ, με την ιστοσελίδα "relevo.com" να τονίζει ότι οι "νυχτερίδες" βρίσκουν πολύ ενδιαφέρουσα την εν λόγω πρόταση, θέλοντας να βάλουν κι ένα ποσοστό μεταπώλησης στο deal. 

"Οι διαπραγματεύσεις προχωρούν, αλλά υπάρχουν και δύο ομάδες που δεν έχουν πει την τελευταία τους λέξη. Ο πρώτος είναι ο Ολυμπιακός, ο οποίος βελτίωσε την αρχική του προσφορά για δανεισμό και προτίθεται να προχωρήσει σε κανονική μεταγραφή, αλλά με χρήματα που απέχουν πολύ από αυτά της Αλαβές", σημειώνει το δημοσίευμα. 

Από την μεριά του ο Ολυμπιακός φαίνεται πως θέλει πολύ τον ποδοσφαιριστή και ετοιμάζει βελτιωμένη πρόταση στην Βαλένθια, η οποία περιμένει να δει αν θα καταφέρει να πάρει ως δανεικό τον Ράφα Μιρ από την Σεβίλλη, περίπτωση που εν μέρει μπορεί να κρίνει την παραχώρηση του Αντρέ στους Ερυθρόλευκους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ερτέλ για Ολυμπιακό - STOP Αγγελόπουλων για Μίροτις, χάνεται οριστικά - Απορρίφθηκε η πρόταση για Τανούλη!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags