Facebook Pixel Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι: Απόφαση που θα... συζητηθεί από Μπαρτσελόνα για Λεβαντόφσκι - Το πήρε πάνω του ο Τσάβι
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-17 19:24:00

Απόφαση που θα... συζητηθεί από Μπαρτσελόνα για Λεβαντόφσκι - Το πήρε πάνω του ο Τσάβι

Sportdog Team
Απόφαση που θα... συζητηθεί από Μπαρτσελόνα για Λεβαντόφσκι - Το πήρε πάνω του ο Τσάβι

Ο Πολωνός επιθετικός συνεχίζει παρά τα 35 χρόνια του να είναι η αιχμή του δόρατος των Καταλανών, με τους ανθρώπους του συλλόγου να παίρνουν σημαντική απόφαση για την συνέχεια της καριέρας του στην ομάδα.

Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι: Κίνηση... ματ θέλουν να κάνουν οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα με τον Πολωνό επιθετικό μιας και όπως έγινε γνωστό, μετά από εισήγηση και του Τσάβι, επιθυμούν να επεκτείνουν το συμβόλαιο του 35χρονου, που λήγει τον προσεχές Ιούλιο, μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

Η κίνηση αυτή από πλευράς Καταλανών έχει να κάνει με τις σειρήνες για τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι που έχουν αρχίσει να ηχούν από ομάδες της Σαουδικής Αραβίας, μιας και με τα χρήματα που διαθέτουν θέλουν να πάρουν και τον Πολωνό επιθετικό εκεί, ώστε να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο το πρωτάθλημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Κροτίδα" Αταμάν για νέα μεταγραφή στον ΠΑΟ - "Αυτά τα ονόματα εξετάζουμε" - Η ατάκα του για Μίχαϊλιουκ


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags