Facebook Pixel Σωκράτης Παπασταθόπουλος: Αποκάλυψη για την μεταγραφή Σωκράτη στη Μπέτις - "Δεν ήταν εύκολη υπόθεση..."
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-27 10:28:00

Αποκάλυψη για την μεταγραφή Σωκράτη στη Μπέτις - "Δεν ήταν εύκολη υπόθεση..."

Sportdog Team
Αποκάλυψη για την μεταγραφή Σωκράτη στη Μπέτις - "Δεν ήταν εύκολη υπόθεση..."

Ο αθλητικός διευθυντής των Σεβιγιάνων μίλησε για την απόκτηση του Έλληνα κεντρικού αμυντικού.

Παίκτης της Μπέτις είναι από χθες (26/10) το βράδυ ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο μίας σεζόν με τους Ανδαλουσιανούς, που με αυτό τον τρόπο καλύπτουν το κενό από τον τραυματισμό του Μαρκ Μπάρτρα.

Μετά το τέλος του χθεσινοβραδινού αγώνα της Μπέτις με τον Άρη Λεμεσού στην Κύπρο για το Europa League, ο αθλητικός διευθυντής των Ισπανών, Ραμόν Πλανές, μίλησε στο επίσημο κανάλι του συλλόγου και αναφέρθηκε στην ιστορία πίσω από την απόκτηση του Παπασταθόπουλου. 

«Πιστεύω ότι θα μας δώσει πολλή εμπερία και έρχεται για να μας ενισχύσει σε μια θέση στην οποία είχαμε ανάγκη. Νομίζω ότι επιτεύχθηκε ο στόχος που είχαμε από την αρχή, μετά τον τραυματισμό του Μπάρτρα πόυ αποφασίσαμε να κινηθούμε για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού. Δεν ήταν μια εύκολη υπόθεση, ήταν τόσο δύσκολο όπως το παιχνίδι κόντρα στον Άρη Λεμεσού.

Ήταν περίπλοκο, αλλά τελικά είμαστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα της διαπραγμάτευσης διότι ο παίκτης είναι πια δικός μας και μπορεί να τεθεί στην διάθεση του προπονητή» ανέφερε ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας της Σεβίλλης. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γράφει ιστορία ο Παυλίδης, απογειώθηκε 16 εκατ. σε 19 μήνες - 63.000 την εβδομάδα ο Τσιμίκας, ιδού το top 10!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags