Facebook Pixel Βιγιαρεάλ: Απίστευτη εξέλιξη στη Βιγιαρεάλ - Έτοιμη να αλλάξει και πάλι προπονητή - Φαβορί τεχνικός που ακούστηκε για Ολυμπιακό
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-06 14:50:00

Έκπληξη στη Βιγιαρεάλ, αλλάζει και πάλι προπονητή - Φαβορί τεχνικός που ακούστηκε για Ολυμπιακό

Sportdog Team
Έκπληξη στη Βιγιαρεάλ, αλλάζει και πάλι προπονητή - Φαβορί τεχνικός που ακούστηκε για Ολυμπιακό

Σε πολύ δεινή θέση είναι η ισπανική ομάδα που γνώρισε ακόμα μια ήττα στο πρωτάθλημα, από την Αθλετίκ Μπιλμπάο και πλέον υπάρχει σοβαρό το ενδεχόμενο της αλλαγής προπονητή.

Βιγιαρεάλ: Τα αμυντικά κενά και οι πολλές χαμένες ευκαιρίες κόστισαν στη Βιγιαρεάλ, η οποία ηττήθηκε 3-2 από την Αθλέτικ Μπιλμπάο στο «Θεράμικα», για τη 12η αγωνιστική της La Liga, και παραμένει στα χαμηλά της βαθμολογίας. Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο Europa League αποδοκιμάστηκε έντονα στο ημίχρονο από τους φιλάθλους και η διοίκηση σκέφτεται την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της.

Ο Πατσέτα δέχεται σφοδρή κριτική και τα ισπανικά ΜΜΕ αναφέρουν πως η διοίκηση σκέφτεται τη λύση του Μαρθελίνο. Σύμφωνα μάλιστα, με δημοσίευμα της «Relevo» η διοίκηση της ισπανικής ομάδας σκέφτεται να λύσει τη συνεργασία της με τον 55χρονο τεχνικό, πριν από το φινάλε της σεζόν, που λήγει το συμβόλαιό του. Ο Μαρθελίνο, που μετά την αποχώρησή του από τη Μαρσέιγ δεν έχει συμφωνήσει με άλλη ομάδα, είναι θετικός να διαδεχθεί τον Πατσέτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι άλλο να ζητήσει ο Παναθηναϊκός; - Κορυφή μέσα στο γήπεδο, δεν έχει ανάγκη τις κραυγές για... σφαγές!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags