Facebook Pixel Τραβάει τα μαλλιά του ο Αντσελότι: Σταματημό δεν έχουν οι τραυματισμοί στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-18 06:27:00

Τραβάει τα μαλλιά του ο Αντσελότι: Σταματημό δεν έχουν οι τραυματισμοί στη Ρεάλ Μαδρίτης!

Sportdog Team
Τραβάει τα μαλλιά του ο Αντσελότι: Σταματημό δεν έχουν οι τραυματισμοί στη Ρεάλ Μαδρίτης!

Πολλά τα προβλήματα για τη ''βασίλισσα''.

Η διακοπή για τις εθνικές ομάδες συνήθως χαλαρώνει τους προπονητές, αυτό όμως δεν ισχύει για τον Κάρλο Αντσελότι! Ο Ιταλός έχει να αντιμετωπίσει μια κατάσταση που μοιάζει με... ανοιχτή πληγή που συνεχίζει να αιμορραγεί. Κι αυτό, διότι 9 παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης είναι τραυματίες αυτή την περίοδο! Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους Κουρτουά, Μιλιτάο, Τσουαμενί, Γκιουλέρ, Κέπα, Θεμπάγιος, Καμαβινγκά και Βινίσιους. Ας τους πάρουμε με τη σειρά.

Κουρτουά και Μιλιτάο αναμένονται σε μεγάλο χρονικό διάστημα από σήμερα, μιας και αμφότεροι είναι σοβαρές περιπτώσεις. Ο Τσουαμενί θα επανέλθει εντός του 2024, ενώ ο Γκιουλέρ δεν έχει παίξει ακόμα με τη λευκή φανέλα λόγω διαδοχικών τραυματισμών. Όσον αφορά τον Κέπα, προσπαθεί να γυρίσει σύντομα και λογικά θα υπολογίζεται για τους αγώνες μετά τη διακοπή.

Πάμε στο Βινίσιους, τώρα. Ο Βραζιλιάνος σταρ αντιμετωπίζει θέμα ξανά και ο ίδιος πιστεύει ότι είναι το ίδιο πρόβλημα που τον άφησε εκτός δράσης τον Αύγουστο. Ο Θεμπάγιος αναμένεται να επιστρέψει σύντομα, όπως και ο Τζουντ Μπέλιγχαμ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags