Facebook Pixel Ποδόσφαιρο: Σοκάρει πασίγνωστος ποδοσφαιριστής - "Πριν από τους αγώνες παίρνω τρία χάπια και κάνω ενέσεις"
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-05 10:14:00

Σοκάρει πασίγνωστος ποδοσφαιριστής - "Πριν από τους αγώνες παίρνω τρία χάπια και κάνω ενέσεις"

Sportdog Team
Σοκάρει πασίγνωστος ποδοσφαιριστής - "Πριν από τους αγώνες παίρνω τρία χάπια και κάνω ενέσεις"

Απίστευτη αποκάλυψη από πολύ γνωστό ποδοσφαιριστή που σε δηλώσεις του ανέφερε πως πριν τους αγώνες με την ομάδα του αναγκάζεται να κάνει ενέσεις και να πάρει χάπια λόγω των πόνων που έχει.

Λουίς Σουάρες: Μπορεί ο Ουρουγουανός να συνεχίζει να αγωνίζεται, παρά τα 36 του χρόνια, με τη φανέλα της Γκρέμιο. όμως ένας τραυματισμός που είχε από τότε που ήταν μέλος της Μπαρτσελόνα έχει δημιουργήσει μακροχρόνια προβλήματα, με τον ίδιο να αποκαλύπτει πως τα χάπια και οι ενέσεις πριν από τους αγώνες του επιτρέπουν να παραμένει ενεργός στη δράση.

«Στο εξωτερικό μέρος του γονάτου μου έχω ακόμα ενοχλήσεις από το χειρουργείο που έκανα το 2020 όταν ήμουν ακόμα στη Μπαρτσελόνα. Στο τελευταίο στάδιο της αποθεραπείας ήρθε η πανδημία και έπρεπε να κάνω ασκήσεις μόνος μου και δεν μπορούσα να τεντώσω πλήρως το γόνατό μου.

Στο εσωτερικό έχω φθορά χόνδρου και αυτό χτυπά το κόκκαλο. Δεν βγάζει υγρό γιατί δεν μπορούσα καν να το μετακινήσω, αλλά κολλάει και δεν μπορώ καν να το λυγίσω. Τα βράδια πριν από τους αγώνες παίρνω τρία χάπια και πριν από το παιχνίδι κάνω ένεση στον εαυτό μου με Voltaren», είπε ο Λουίς Σουάρες.

​ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η πρώτη κίνηση Μαρινάκη και χωρίς προπονητή - Δίνει 5 εκατ. τον Γενάρη - Φέρνει άμεσα και φορ στο Λιμάνι!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags