Facebook Pixel La Liga: Ηρωικό διπλό η Ρεάλ στο 92’ με 10 παίκτες! - Έπιασε την Τζιρόνα στην κορυφή (Highlights)
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-22 00:40:00

Ηρωικό διπλό η Ρεάλ στο 92’ με 10 παίκτες! - Έπιασε την Τζιρόνα στην κορυφή (Highlights)

Sportdog Team

Οι Μαδριλένοι δραπέτευσαν με 1-0 από την έδρα της Αλαβές, την ώρα που η Τζιρόνα έμεινε στο 1-1 με τη Ρεάλ Μπέτις.
 

La Liga: Η Ρεάλ τα χρειάστηκε απέναντι στην μαχητική Αλαβές που της έβαλε δύσκολα στη Βιτόρια, κατάφερε ωστόσο να πάρει τη νίκη με 1-0 χάρη σε γκολ του Λούκας στο 90+2'.

Πέταξε ένα ημίχρονο που είχε μόλις δύο τελικές με τον Βαλβέρδε και στο δεύτερο ημίχρονο έμεινε από νωρίς με παίκτη λιγότερο. Ο Νάτσο έκανε άτσαλο και σκληρό μαρκάρισμα στον Σάμου και αποβλήθηκε. Η Ρεάλ με μειονέκτημα κατάφερε να φύγει νικήτρια και να προσπεράσει τη Τζιρόνα με καλύτερη διαφορά τερμάτων. Το κόρνερ του Τόνι Κρόος στο 92ο λεπτό βρήκε το κεφάλι του ανενόχλητου Λούκας που με σπάνια κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Η Ρεάλ έφτασε τις 14 νίκες, 7η εκτός, πήρε δεύτερη σερί νίκη και κράτησε για 9η φορά ανέπαφη την εστία της.

Η Μπέτις με γκολ του Πετσέλα, ο οποίος βρήκε δίχτυα μετά από 2 χρόνια, υποχρέωσε την Τζιρόνα στη μόλις δεύτερη απώλεια βαθμών μακριά από την Βαρκελώνη, με το τελικό 1-1 να σημαίνει πως η ομάδα-αποκάλυψη της σεζόν απέκτησε πλέον συγκάτοικο στην κορυφή, καθώς έχει 45 βαθμούς, όσους και η Ρεάλ.

Μοιρασμένο ήταν το πρώτο ημίχρονο με την Τζιρόνα να έχει κατοχή μπάλας σε ποσοστό πάνω από 60%, αλλά να μη δημιουργεί καθαρές φάσεις στην περιοχή του Ρουί Σίλβα. Αντίθετα η Μπέτις στην κόντρα επίθεση είχε 2 καλές στιγμές, με τον Ντιαό στο 25′ και τους Ζοσέ και Πέρεθ στο 26′. Ο Ρουιμπάλ με απρόσεκτο τάκλιν ανέτρεψε τον Σάβιο στο 37′ και 2 λεπτά αργότερα ο Ντόβμπικ έκανε γκολ το πέναλτι για το 0-1.

Ο Ουκρανός στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους έχασε αυτό που δε χάνεται ποτέ για να πιέσει η Μπέτις στη συνέχεια, αλλά χωρίς κάτι ουσιαστικό μέχρι να φτάσουμε στο 89′. Ο Πετσέλα ήταν εκεί που έπρεπε για να πάρει το ριμπάουντ και να βρει το πρώτο του γκολ μετά από 26 μήνες, ισοφαρίζοντας. Η Τζιρόνα είχε σουτ του Μπλιντ στις καθυστερήσεις που πέρασε ελάχιστα άουτ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags