Facebook Pixel Απίστευτη καταγγελία στην Ισπανία - ’’Χειραγωγούσαν’’ το VAR!
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-07 16:57:00

Σενάριο συνωμοσίας ή σκανδαλάρα; - "Χειραγωγούσαν" το VAR για να... σφάζεται μεγάλη ομάδα!

Sportdog Team
Σενάριο συνωμοσίας ή σκανδαλάρα;  - "Χειραγωγούσαν" το VAR για να... σφάζεται μεγάλη ομάδα!

Σεισμός στο ισπανικό ποδόσφαιρο, μετά την καταγγελία για στοχευμένη αλλοίωση εικόνων του VAR σε βάρος μίας συγκεκριμένης ομάδας.

Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ από την Ισπανία βγάζει στην επιφάνεια μια σοβαρότατη καταγγελία σε βάρος του προέδρου της Επιτροπής Διαιτησίας της χώρας για «χειραγώγηση» των εικόνων που έβλεπε το VAR σε επίμαχες φάσεις ώστε να υπάρξουν αποφάσεις σε βάρος της Ρεάλ Μαδρίτης!

Ο πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Διαιτησίας, Λουίς Μεδίνα Κασταλέχο, έχει ήδη καταγγελθεί όπως επίσης και αρκετοί διαιτητές, κάποιοι από τους οποίους είναι μπλεγμένοι και στην περίφημη «υπόθεση Νεγκρέιρα» για την οποία κατηγορείται η Μπαρτσελόνα. Η έρευνα αφορά το ενδεχόμενο σύστασης εγκληματικής οργάνωσης! 

Πώς λειτουργούσε αυτή; Η Επιτροπή είχε στήσει ένα παράλληλο δωμάτιο, δίπλα σε αυτό του VAR, το οποίο είχε ονομαστεί «δωμάτο επιχειρήσεων». Σύμφωνα με την ασύλληπτη καταγγελία, από αυτό το κρυφό δωμάτιο δίνονταν κατευθύνσεις σε VAR και AVAR για την εξέταση συγκεκριμένων φάσεων. 

Αυτό εφαρμοζόταν σε παιχνίδια της Ρεάλ Μαδρίτης με στόχο οι αποφάσεις που λαμβάνονται να είναι σε βάρος της «Βασίλισσας». Καταγγέλλεται, μάλιστα, πως όσοι βρίσκονταν σε αυτό το δωμάτιο είχαν τηλεφωνική επικοινωνία με άλλους εκτός του χώρου! Ενώ, δηλαδή, υπήρχαν διαθέσιμες εικόνες από 35 κάμερες, οι διαιτητές επέλεγαν, μόνο κάποιες για να πάρουν την απόφασή τους.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags