Facebook Pixel Ρατσιστικό παραλήρημα κατά Βινίσιους και στο Ατλέτικο-Ίντερ
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-14 19:52:00

Έχει ξεφύγει το πράγμα - Ρατσιστικό παραλήρημα κατά Βινίσιους και στο Ατλέτικο-Ίντερ - Ζήτησε τιμωρία ο Βραζιλιάνος! (Vid)

Sportdog Team
Έχει ξεφύγει το πράγμα - Ρατσιστικό παραλήρημα κατά Βινίσιους και στο Ατλέτικο-Ίντερ - Ζήτησε τιμωρία ο Βραζιλιάνος! (Vid)

Πλέον η κατάσταση έχει ξεφύγει, με τον άσο της Ρεάλ Μαδρίτης να δέχεται ρατσιστικές επιθέσεις ακόμα και σε αναμετρήσεις που δεν είναι "παρών".

Αντί να μικραίνει... διογκώνεται το πρόβλημα του ρατσισμού στην Ισπανία, καθώς για ακόμη μία φορά ο Βινίσιους Τζούνιορ είδε τους οπαδούς της Ατλέτικο Μαδρίτης να φωνάζουν ρατσιστικά συνθήματα για εκείνον πριν το ματς του Champions League με την Ίντερ, αποκαλώντας τον «χιμπατζή».

Μάλιστα, ο Βραζιλιάνος εξτρέμ της Ρεάλ Μαδρίτης πόσταρε ένα βίντεο από τα συνθήματα αυτά και ζήτησε την τιμωρία της Ατλέτικο από τη UEFA. 

«Ελπίζω να έχετε ήδη σκεφτεί την τιμωρία τους. Είναι μια θλιβερή πραγματικότητα που συμβαίνει ακόμα και σε παιχνίδια που δεν είμαι παρών», ανέφερε συγκεκριμένα ο Βινίσιους, που έχει καταγγείλει πολυάριθμες φορές τέτοιου είδους περιστατικά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags