Facebook Pixel Βασίλης Μπάρκας: Στη λίστα της Σεβίλλης ο Έλληνας κίπερ
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-11 21:07:00

Χαμός με Μπάρκα: Τον θέλει κορυφαία ομάδα από τοπ πρωτάθλημα της Ευρώπης!

Sportdog Team

Ο Έλληνας τερματοφύλακας συνδέεται με μεγάλο σύλλογο της Ευρώπης.

Ο Βασίλης Μπάρκας απασχολεί τη Σεβίλλη, όπως αποκάλυψε το ισπανικό ABC. Όπως έχετε ήδη διαβάσει στο Sportdog.gr, ο Έλληνας κίπερ πρόκειται να αποχωρήσει από την Ουτρέχτη στο φινάλε της τρέχουσας σεζόν και ψάχνει την επόμενη ποδοσφαιρική του στέγη η οποία δεν αποκλείεται να είναι και στη χώρα μας.

Όπως σημειώνεται στο ρεπορτάζ, ο αθλητικός διευθυντής της Σεβίλλης Βίκτορ Όρτα, σχεδιάζει από τώρα τον μεταγραφικό σχεδιασμό των Ανδαλουσιάνων για το καλοκαίρι και ένα από τα τρία ονόματα για την θέση του τερματοφύλακα είναι ο Βασίλης Μπάρκας. Στο δημοσίευμα τονίζεται ότι «ο Μπάρκας έχει χρηματιστηριακή αξία στα 2,5 εκατ. ευρώ και το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι».

Όσο για τους άλλους δύο τερματοφύλακες που απασχολούν την Σεβίλλη, είναι ο Βέλγος κίπερ της Βόλφσμπουργκ, Κόεν Καστέλς. Το συμβόλαιό του λήγει επίσης το ερχόμενο καλοκαίρι αλλά πολλές ομάδες που βρίσκονται σε καλύτερη οικονομική και αθλητική κατάσταση σε σύγκριση με τη Σεβίλλη, τον παρακολουθούν. Ο τελευταίος είναι ο Ντιέγκο Κόντε της Λεγανές.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags