Facebook Pixel Αντίπαλοι ΑΕΚ: Πρώην παίκτης της Super League αυτοπροτάθηκε να αναλάβει τη Μαρσέιγ!
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-19 21:06:00

Αντίπαλοι ΑΕΚ: Πρώην παίκτης της Super League αυτοπροτάθηκε να αναλάβει τη Μαρσέιγ!

Sportdog Team
Αντίπαλοι ΑΕΚ: Πρώην παίκτης της Super League αυτοπροτάθηκε να αναλάβει τη Μαρσέιγ!

Η γαλλική ομάδα βρίσκεται σε κρίση, ψάχνει προπονητή και πρώην παίκτης που έχει περάσει από Ελλάδα θέλει να καθίσει στον πάγκο της.

Αντίπαλοι ΑΕΚ: Οι εξελίξεις στη Μαρσέιγ είναι ραγδαίες, μετά την παραίτηση του Μαρθελίνο από την τεχνική ηγεσία και αυτή του Πάμπλο Λονγκόρια από την προεδρία.

Μέσα στον... χαμό που επικρατεί τις τελευταίες ώρες στον σύλλογο, ο Μπραντάο αυτοπροτάθηκε για να διαδεχθεί τον Μαρθελίνο στον πάγκο της ομάδας.

Ο παλαίμαχος Βραζιλιάνος επιθετικός έκανε σημαντική καριέρα στη Μαρσέιγ, τη φανέλα της οποίας φόρεσε για τρία χρόνια (2009-2012), ενώ τη σεζόν 2017-18 πέρασε από την Ελλάδα για λογαριασμό του Λεβαδειακού.

«Ξέρω πολύ καλά τη Ligue 1 και έχω ήδη κερδίσει 7 τίτλους», ήταν τα λόγια του 43χρονου πρώην ποδοσφαιριστή, ενώ έκανε και μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γράφοντας: «Είμαι έτοιμος».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο πρώην παίκτης των Σαχτάρ, Μαρσέιγ και Σεντ Ετιέν, μεταξύ άλλων, δεν έχει εμπειρία πρώτου προπονητή, με τη μόνη του εργασία στον κλάδο να είναι ως βοηθός στη Λοντρίνα, ομάδα της β' κατηγορίας της Βραζιλίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεταγραφικό Radar by Novibet: Η αποκάλυψη Αλμέιδα, η τεράστια έκπληξη σε ΠΑΟ και ο νέος κόουτς στην Εθνική

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags