Facebook Pixel Μαρθελίνο: "Βόμβες" Μαρθελίνο για την αποχώρηση από τη Μαρσέιγ: "Η ομάδα χειραγωγείται από τους..."
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-11 16:25:00

"Βόμβες" Μαρθελίνο για την αποχώρηση από τη Μαρσέιγ: "Η ομάδα χειραγωγείται από τους..."

Sportdog Team
"Βόμβες" Μαρθελίνο για την αποχώρηση από τη Μαρσέιγ: "Η ομάδα χειραγωγείται από τους..."

Για πρώτη φορά για τους λόγους της φυγής του από τους Μασσαλούς μίλησε ο Μαρθελίνο.

Τη δική του εκδοχή του για την ιστορία, όπου τον ώθησαν στην έξοδο από την τεχνική ηγεσία της Μαρσέιγ, αντιπάλου της ΑΕΚ στο Europa League, έδωσε ο προπονητής Μαρθελίνο, μιλώντας στην "L' Equipe".

Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε ότι δεν ήταν δική του απόφαση να φύγει και πως στην ομάδα δεν είναι δυνατό να χτιστεί κάτι καλό, καθώς αυτή χειραγωγείται από τους Ultras της.

«Δεν πήρα την απόφαση να φύγω, ήταν μια γενική απόφαση, δεδομένων των απολύτως καταδικαστέων απειλών», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Υπάρχουν ευθύνες όλων, το γεγονός να μην αφαιθεί ο σύλλογος χωρίς ηγεσία, σε μια περίοδο όπου οι αγώνες διαδέχονται ο ένας τον άλλο, με ένα πρωτάθλημα σε εξέλιξη, όλα αυτά άλλαξαν την αρχική απόφαση».

Από την σύντομη θητεία του στην Μαρσέιγ, ωστόσο, θα του μείνει μια λύπη που δεν μπόρεσε να κάνει τη δουλειά του. Στα μάτια του έμπειρου τεχνικού, η στάση ορισμένων οπαδών εμποδίζει τον σύλλογο να εκπληρώσεις στις φιλοδοξίες του. «Η πολύ σύντομη εμπειρία μου με κάνει να πιστεύω ότι πρόκειται για έναν σύλλογο όπου η δημιουργία ενός project είναι απολύτως αδύνατη. Γιατί ένας τόσο μεγάλος σύλλογος δεν μπορεί να χειραγωγείται από λίγους», υποστηρίζει.

«Εγώ και το προσωπικό μου είμαστε ακόμα θυμωμένοι, γιατί δεν μας επέτρεψαν να δουλέψουμε. Ήταν μια εξωπραγματική και αποπνικτική κατάσταση. Αυτοί οι ριζοσπάστες υποστηρικτές έχουν τέτοια επιρροή, και είμαι πεπεισμένος ότι η πλειοψηφία των υποστηρικτών σκέφτεται διαφορετικά, ότι είναι ακόμη και εντελώς αντίθετοι με αυτόν τον τρόπο δράσης. Είναι όμως κάτι που επιτρέπουμε να συμβαίνει εδώ και χρόνια. Και είναι δύσκολο να το εξαφανίσεις σήμερα. Δεν ξέρω αν γίνονται όλα για αυτό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άνοιγμα 12 εκατ. σε μεγάλη ΠΑΕ, ζόρια για τον ιδιοκτήτη - Έβαλε 2+2, ψάχνει συμπαίκτη - Φτιάχνει νέο γήπεδο!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags