Facebook Pixel Παρί Σεν Ζερμέν: Αποφασισμένη για το πρώτο ’’μπαμ’’ του 2024 η Παρί με παικταρά από Premier League! (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-06 23:59:00

Αποφασισμένη για το πρώτο ’’μπαμ’’ του 2024 η Παρί με παικταρά από Premier League! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Αποφασισμένη για το πρώτο ’’μπαμ’’ του 2024 η Παρί με παικταρά από Premier League! (ΦΩΤΟ)

Η γαλλική ομάδα έχει βάλει στο στόχαστρο Βραζιλιάνο άσο και είναι διαθετειμένη να κάνει ό,τι χρειαστεί για να τον αποκτήσει.

''Βόμβα'' από αυτές που μας έχει συνηθίσει τα τελευταία έτη, σχεδιάζει η Παρί Σεν Ζερμέν! Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Βραζιλίας, οι πρωταθλητές Γαλλίας θέλουν να κάνουν δικό τους τον Μπρούνο Γκιμαράες ο οποίος παίζει στη Νιούκαστλ.

Ποιο είναι το πλάνο; Όπως αποκαλύπτει το TNTSportsBR, η Παρί έχει απόλυτη γνώση του θέματος και μελετάει σε βάθος την υπόθεση, θέλοντας να εκμεταλλευτεί τα προβλήματα που θα προκύψουν στη Νιούκαστλ με δεδομένο τον αποκλεισμό τους από την Ευρώπη σε συνδυασμό με το γεγονός πως δύσκολα θα παίξουν σε διοργάνωση της UEFA και του χρόνου.

Ο δημοσιογράφος Μαρσέλο Μπέτσλερ τόνισε πως η Παρί είναι πρόθυμη να «σπάσει» τη ρήτρα των 116 εκατομμυρίων ευρώ που έχει στο συμβόλαιο του ο Βραζιλιάνος παικταράς, με την πρόθεση της διοίκησης να είναι αυτό το ποσό να μοιραστεί σε τρεις διαφορετικές δόσεις.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags