Facebook Pixel Δώρα Παντέλη: H Δώρα Παντέλη έγινε η πρώτη γυναίκα στην ελληνική τηλεόραση που μετέδωσε ματς Μουντομπάσκετ! (pic)
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-31 12:31:00

H Δώρα Παντέλη έγινε η πρώτη γυναίκα στην ελληνική τηλεόραση που μετέδωσε ματς Μουντομπάσκετ! (pic)

Sportdog Team
H Δώρα Παντέλη έγινε η πρώτη γυναίκα στην ελληνική τηλεόραση που μετέδωσε ματς Μουντομπάσκετ! (pic)

Σπουδαία εξέλιξη για την όμορφη δημοσιογράφο και πρώην μπασκετμπολίστρια.

Ακόμα μία σημαντική σελίδα στην καριέρα της Δώρας Παντέλη στην δημοσιογραφία, αφού η πρώην μπασκετμπολίστρια έγινε η πρώτη γυναίκα στην ελληνική τηλεόραση που μετέδωσε ζωντανά αγώνα του Μουντομπάσκετ και συγκεκριμένα αυτόν της Νέας Ζηλανδίας με το Μεξικό!

Μέσα από ένα post στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η όμορφη παρουσιάστρια έκανε γνωστή την είδηση, ενώ παράλληλα έστειλε και το δικό της μήνυμα σε όλες τις νέες γυναίκες που παλεύουν και πετυχαίνουν στον χώρο τους.

Θυμίζουμε ότι πριν τέσσερα χρόνια είχε γίνει η πρώτη γυναίκα που περιέγραψε παιχνίδι στη Euroleague και στο Final Four!

«Στη ζωή μου κάποιες μέρες είναι πιο ξεχωριστές από άλλες, αλλά όλες έχουν ένα κοινό παρονομαστή: τη μεγαλύτερη αγάπη μου, το μπάσκετ. Μετά την υποτροφία μου στο NCAA το 2005 και το F4 της Ευρωλίγκας το 2019, μόλις κατέγραψε άλλη μια 1η θέση από τη λίστα μου, αλλά δεν έχω τελειώσει ακόμα. Πρώτη πρώτη γυναίκα στην ελληνική τηλεόραση που μετέδωσε ζωντανά αγώνα Μουντομπάσκετ. Done! Αγαπητό μπάσκετ, σε ευχαριστώ για όλα. Αγαπητά κορίτσια, τα καταφέραμε!», έγραψε η Δώρα Παντέλη.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dora Panteli

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags