Facebook Pixel Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Αυτός θα είναι προπονητής μέχρι το 2024! (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2021-07-24 14:46:00

Εξελίξεις στη Γιουνάιτεντ: Αυτός θα είναι προπονητής μέχρι το 2024! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Εξελίξεις στη Γιουνάιτεντ: Αυτός θα είναι προπονητής μέχρι το 2024! (ΦΩΤΟ)

Επίσημη ανακοίνωση από τους "Κόκκινους Διαβόλους" για τον άνθρωπο που θα κάθεται στον πάγκο της ομάδας για τα επόμενα τρία τουλάχιστον χρόνια.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ολε Γκούναρ Σόλκσιερ, υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τους «μπέμπηδες», το οποίο θα κρατήσει τον Νορβηγό τεχνικό στο «τιμόνι» της ομάδας μέχρι το 2024, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος της Premier League.

Ο 48χρονος οδήγησε τους «Κόκκινους Διαβόλους» στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε. 

Ο παλαίμαχος άσος της αγγλικής ομάδας υπέγραψε συμβόλαιο για 3+1 χρόνια, με την επισημοποίηση να έρχεται το Σάββατο (24/7), με την Γιουνάιτεντ  να ανακοινώνει και τυπικά την παραμονή του στον πάγκο.

«Ο κόσμος της Γιουνάιτεντ θέλει τα σπουδαιότερα τρόπαια για την ομάδα και αυτό θα προσπαθήσουμε να καταφέρουμε. Έχουμε βελτιωθεί εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου και θέλουμε να συνεχίσουμε να το κάνουμε και τα επόμενα χρόνια» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος στις πρώτες του δηλώσεις.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags