Facebook Pixel Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Οριστικό! Μεγάλη μεταγραφή για τη Γιουνάιτεντ - Ανακοινώθηκε ο παιχταράς (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-20 00:54:00

Οριστικό! Μεγάλη μεταγραφή για τη Γιουνάιτεντ - Ανακοινώθηκε ο παιχταράς (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Οριστικό! Μεγάλη μεταγραφή για τη Γιουνάιτεντ - Ανακοινώθηκε ο παιχταράς (ΦΩΤΟ)

Οι Κόκκινοι Διάβολοι το βράδυ της Παρασκευής (19/8) ολοκλήρωσαν και επίσημα μια πολύ σημαντική μεταγραφή ανακοινώνοντας την απόκτηση ενός παίκτη που θα βοηθήσει πολύ το σύνολο του Έρικ Τεν Χαγκ.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Παίκτης των Κόκκινων Διαβόλων και επίσημα είναι ο Κασεμίρο καθώς τόσο ο αγγλικός σύλλογος, όσο και η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσαν τη μεταξύ τους συμφωνία που αγγίζει τα 70 εκατομμύρια ευρώ, με τον Βραζιλιάνο μέσο να έχει ετήσιες απολαβές ύψους 18 εκατ. ευρώ και συμβόλαιο ως το 2027.

«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοινώνει με ενθουσιασμό ότι ο σύλλογος έφτασε σε συμφωνία με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τη μεταγραφή του Κασεμίρο.

Το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί η απόκτηση του παίκτη είναι οι λεπτομέρειες για τη συμφωνία μαζί του, οι διαδικασίες για την απόκτηση βίζας και οι ιατρικές εξετάσεις.

Ο Κασεμίρο έχει παίξει περισσότερους από 500 επαγγελματικούς αγώνες, συμπεριλαμβανομένων 63 σε διεθνές επίπεδο με τη Βραζιλία. Έχει κερδίσει 17 τρόπαια στην λαμπερή καριέρα του, συμπεριλαμβανομένων 5 Champions League και του Copa America.

Ανυπομονούμε όλοι πλέον να καλωσορίσουμε τον Κασεμίρο στο Ολντ Τράφορντ
», αναφέρει η ανακοίνωση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags