Facebook Pixel Σαουθάμπτον - Μάντσεστερ Σίτι: "Πάρτι" με "4άρα" η Σίτι και ασύλληπτο Χάαλαντ να σκοράρει με ψαλιδάκι! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-04-08 21:32:00

"Πάρτι" με "4άρα" η Σίτι και ασύλληπτο Χάαλαντ να σκοράρει με ψαλιδάκι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team

Η Μάντσεστερ Σίτι διέλυσε με 4-1 εκτός έδρας την Σαουθάμπτον, με τον Χάαλαντ να σκοράρει δύο φορές, την μία με εκπληκτικό ψαλίδι! Στο -5 και πάλι από την Άρσεναλ οι "Πολίτες".

Η Μάντσεστερ Σίτι δεν έδειξε... έλεος στην έξοδό της στο Σαουθάμπτον, επικρατώντας με 4-1, στο Saint Mary", χάρη σε δύο γκολ του Έρλινγκ Χάαλαντ με τα οποία έφτασε τα 30 στην Premier League, στο πλαίσιο της 30ής αγωνιστικής.

Η μηχανή-γκολ» της Σίτι ξεπέρασε τον τραυματισμό στη βουβωνική χώρα που τον είχε αφήσει εκτός στη νίκη με το ίδιο σκορ (4-1) επί της Λίβερπουλ το περασμένο Σάββατο. Αφού πρώτα άνοιξε το σκορ στο 45ο λεπτό με κεφαλιά, ο Έρλινγκ Χάαλαντ πέτυχε και το τρίτο γκολ των φιλοξενούμενων στο 68ο λεπτό με ανάποδο ψαλίδι μετά από σέντρα του Γκρίλις, σε ένα... μαγικό γκολ!

Νωρίτερα, στο 58ο λεπτό ο Άγγλος πλάγιος Τζακ Γκρίλις είχε κάνει το 2-0. Η Σαουθάμπτον μείωσε σε 3-1 στο 72ο λεπτό με τον Μάρα, για να διαμορφώσει με πέναλτι το τελικό σκορ στο 75ο λεπτό ο Αργεντινός Χουλιάν Άλβαρες. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα έφτασε τους 67 βαθμούς και παραμένει στη δεύτερη θέση και στο -5 από την πρωτοπόρο Άρσεναλ, ενώ η ουραγός Σαουθάμπτον παρέμεινε στους 23 βαθμούς.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags