Facebook Pixel Premier League: "Περίπατος" Σίτι με... σεληνιασμένο Χάαλαντ - Άνετη νίκη με Λέστερ και βάζει... άγχος στην Άρσεναλ (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-04-15 21:40:00

"Περίπατος" Σίτι με... σεληνιασμένο Χάαλαντ - Άνετη νίκη με Λέστερ και βάζει... άγχος στην Άρσεναλ (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team

Ούτε μισή ώρα δεν κράτησε η «σεμνή τελετή» στο «Έτιχαντ». Με κεκτημένη ταχύτητα από το 3-0 επί της Μπάγερν, η Μάντσεστερ Σίτι «καθάρισε» με συνοπτικές διαδικασίες και την Λέστερ (3-1), σκοράροντας μέσα σε 20 λεπτά τρεις φορές και κάνοντας μια γερή προπόνηση ενόψει της ρεβάνς της 19ης Απριλίου στην «Αλιάνζ Αρένα»!

Premier League: Ούτε μισή ώρα δεν κράτησε η «σεμνή τελετή» στο «Έτιχαντ». Με κεκτημένη ταχύτητα από το 3-0 επί της Μπάγερν, η Μάντσεστερ Σίτι «καθάρισε» με συνοπτικές διαδικασίες και την Λέστερ (3-1), σκοράροντας μέσα σε 20 λεπτά τρεις φορές και κάνοντας μια γερή προπόνηση ενόψει της ρεβάνς της 19ης Απριλίου στην «Αλιάνζ Αρένα»!

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα σε μία εξαιρετικά κρίσιμη καμπή της περιόδου δείχνει να φορμάρεται... επικίνδυνα και μετά το σημερινό «βραδινό περίπατο» απέναντι στις «Αλεπούδες» μείωσε στο -3 από την Άρσεναλ, με τους «κανονιέρηδες» να έχουν την Κυριακή του Πάσχα (16/04) δύσκολη αποστολή απέναντι στην Γουέστ Χαμ και την ευκαιρία να βρεθούν ξανά στο +6 με ματς, όμως, περισσότερο.

Ο Χάαλαντ σκόραρε δύο φορές με την Σαουθάμπτον, μία με την Μπάγερν μεσοβδόμαδα και σήμερα άλλες δύο απέναντι στην προτελευταία της κατάταξης, Λέστερ, η οποία συμπλήρωσε δεκάδα αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις με απολογισμό 9 ήττες και μόλις μία ισοπαλία!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags