Facebook Pixel Συγγνώμη κύριε Σούνακ, αλλά για μας υπάρχει μόνο ένας πρωθυπουργός: ο Χιού Γκραντ!
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-14 16:52:00

Συγγνώμη κύριε Σούνακ, αλλά για μας υπάρχει μόνο ένας πρωθυπουργός: ο Χιού Γκραντ!

του Αλεσσάντρο Μερκιόρι

 Παρόλη τη στεναχώρια του για τον αριθμητικό υποβιβασμό της αγαπημένης του Σαουθάμπτον, ο Βρετανός πρωθυπουργός Ρίσι Σούνακ δεν μπόρεσε να συγκρατήσει το γέλιο του όταν οπαδοί της Φούλαμ του φώναζαν ρυθμικά, «Ρίσι, Ρίσι, ποιο είναι το σκορ;» ή «Συγγνώμη κύριε Σούνακ, αλλά για μας υπάρχει μόνο ένας πρωθυπουργός: ο Χιού Γκραντ!».

 Αυτά ακριβώς τα, άκρως φλεγματικά, καθαρά βρετανικά χιουμοριστικά γεγονότα διαδραματίστηκαν το Σάββατο στις εξέδρες του «Σεντ Μέρι’ς», όπου η Σαουθάμπτον ηττήθηκε 0-2 από τη Φούλαμ αποχαιρετώντας την Premier League δύο αγωνιστικές πριν την αυλαία. Παρουσία και του Βρετανού πρωθυπουργού, Ρίσι Σούνακ που συνεχίζοντας την οικογενειακή παράδοση κι έχοντας υπάρξει ο πατέρας του φανατικός οπαδός των «Αγίων», αλλά και επί χρόνια κάτοχος διαρκείας, είχε ξεκαθαρίσει από την αρχή την προτίμηση για την ποδοσφαιρική ομάδα της καρδιάς του.

 Βρέθηκε, λοιπόν στο γήπεδο για να την ενθαρρύνει ελπίζοντας και σ’ ένα θαύμα, αλλά το τελικό 0-2 σήμανε την επιστροφή στην Championship ύστερα από 11 συνεχόμενα χρόνια παρουσίας στην κατηγορία των «μεγάλων».

 Γιατί όμως, η αναφορά των οπαδών της Φούλαμ στον διάσημο Βρετανό ηθοποιό; Γιατί είναι επίσης χρόνια, και δηλωμένος οπαδός της, άσχετα εάν η αφορμή που έγινε Φούλαμ είχε να κάνει με το γεγονός ότι την καριέρα του την ολοκλήρωσε στο «Κρέιβεν Κότετζ» ο μεγάλος Τζορτζ Μπεστ, άλλοτε σούπερ σταρ της εθνικής Ιρλανδίας και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags