Facebook Pixel «Χορεύοντας» με τα δις στην Premier League. Ποια είναι η ομάδα που χάλασε την… πιάτσα;
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-16 13:08:00

"Χορεύοντας" με τα δις στην Premier League - Ποια oμάδα χάλασε την… πιάτσα;

του Αλεσσάντρο Μερκιόρι

Το απωθημένο όλων, των δύο Μάντσεστερ, αλλά και των Λίβερπουλ, Τσέλσι, Άρσεναλ, Νιουκάσλ παραμένει πάντα ένα 19χρονο ταλέντο!

Τα 70εκ. ευρώ που πρόσφερε η Λίβερπουλ για τον 24χρονο Αργεντινό μέσο επιθετικό Αλέξις Μακ Άλιστερ, ασίστμαν στο γκολ του Ντι Μαρία στον πρόσφατο τελικό Μουντιάλ κοντεύουν να γίνουν ανέκδοτο. Και οι Reds να χάσουν την υπόληψή τους ως μία από τις πλέον τσιγκούνικες ομάδες της Premier. Η Μπράιτον δεν τον πουλάει, με τίποτα κι ακόμη και να τον πουλούσε η τιμή εκκίνησης θα ήταν τα 120εκ. ευρώ. Εντάξει, είπε η Σίτι. Τότε μας ενδιαφέρει…

 Εν ολίγοις, στην Αγγλία ή αποτρελάθηκαν τελείως ή έχουν τόσα πολλά λεφτά που δεν ξέρουν τι να τα κάνουν. Πιθανότατα και τα δύο, ειδικά από τότε που το Κατάρ, με τη Σίτι κι η Σαουδική Αραβία, με τη Νιουκάσλ μπήκαν γερά στο παιχνίδι της επένδυσης σ’ ένα από τα πλέον ελκυστικά, η αλήθεια να λέγεται, ποδοσφαιρικά προϊόντα του πλανήτη. Για όλα φταίει η Τσέλσι, που τον Ιανουάριο έσπασε τον άγραφο νόμο του Salary Cup προσφέροντας στη Μπενφίκα 120εκ. ευρώ για τον, επίσης παγκόσμιο πρωταθλητή Έντσο Φερνάντεζ καταφέρνοντας, τι ακριβώς (;) πέρα από το χαλάσει την πιάτσα, να παραμείνει ακόμη κι εκτός Conference League.  

 Επειδή, λοιπόν «λέγαμε» ότι στην Αγγλία τα εκατομμύρια έγιναν σποράκια, ακριβέστερα… πετσετάκια, η Μπράιτον αρνήθηκε τα 70εκ. ευρώ της Λίβερπουλ. Δήλωσε όμως πρόθυμη να στρογγυλοκαθίσει και να συζητήσει με τη Μάντσεστερ Σίτι το ενδεχόμενο πώλησης του Μακ Άλιστερ αρκεί να δει στο τραπέζι μία επιταγή 120εκ. ευρώ. Αρχικά, στην κορυφή της λίστας με τα ψώνια του Γκουαρδιόλα βρισκόταν το όνομα του Ντέκλαν Ράις, επειδή όμως η Ουέστ Χαμ δεν τον πουλάει με λιγότερα από 140εκ. ευρώ, ο Ισπανός σκέφτηκε να κάνει οικονομία στην τσέπη του Σεΐχη και να κοιτάξει γύρω του μία «φθηνότερη», τρόπος του λέγειν λύση.

 Το απωθημένο όλων, βέβαια, των δύο Μάντσεστερ, αλλά και των Λίβερπουλ, Τσέλσι, Άρσεναλ, Νιουκάσλ παραμένει πάντα το 19χρονο ταλέντο της Ντόρτμουντ και της εθνικής Αγγλίας, Τζουντ Μπέλλινγκαμ. Οι Γερμανοί όμως ζητούν ακατέβατα 150εκ. ευρώ κι εδώ και μήνες οι φήμες θέλουν να τα έχουν ήδη βρει με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Δηλαδή, χαμός. Τελικά, δεν αποτρελάθηκαν μόνο στην Αγγλία…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags