Facebook Pixel Super League: Τάουνσεντ για ομάδα Big-4, ταξίδι στην Ελλάδα - Εξωπραγματικό συμβόλαιο ο Ουζουνίδης, "χτυπάει" άσο της ΑΕΚ!
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-28 15:15:00

Τάουνσεντ για ομάδα Big-4, ταξίδι στην Ελλάδα - Εξωπραγματικό συμβόλαιο ο Ουζουνίδης, "χτυπάει" άσο της ΑΕΚ!

Οι Μιχείες
Τάουνσεντ για ομάδα Big-4, ταξίδι στην Ελλάδα - Εξωπραγματικό συμβόλαιο ο Ουζουνίδης, "χτυπάει" άσο της ΑΕΚ!

Οι επαφές για τον Άγγλο εξτρέμ και τα ΤΡΕΛΑ λεφτά του κόουτς. Ο πρώην άσος Έβερτον, Τότεναμ και Κρίσταλ Πάλας που προτάθηκε και απασχολεί μεγάλη ελληνική ομάδα, η... άγνοια Ζαγαρίτη για Άρη και το "χρυσό" συμβόλαιο που πήρε ο Ουζουνίδης, που ήδη... ψάχνεται για μεταγραφές από τη Super League.
 

Ο Ευάγγελος Μίχος αποκαλύπτει στο Sportdog.gr το ενδιαφέρον μεγάλης ελληνικής ομάδας για τον Άντρος Τάουνσεντ και την άφιξη στην Ελλάδα την περασμένη εβδομάδα εκπροσώπου του Γραφείου που τον έχει, αναλύει την υπόθεση Ζαγαρίτης-Άρης και δίνει έξτρα παρασκήνιο για το… χρυσό deal του Μαρίνου Ουζουνίδη στο Ιράν!

ΤΑΟΥΝΣΕΝΤ: Ο διάσημος πρώην διεθνής Άγγλος εξτρέμ κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά (τελείωσε το συμβόλαιο του με την Έβερτον) αλλά και προερχόμενος από χιαστούς που τον κράτησαν ένα χρόνο στα πιτς. Τραυματίστηκε τον Απρίλιο του 2022 και αγωνίστηκε ξανά, για 45' με τις ρεζέρβες της Έβερτον μόλις τον περασμένο Μάιο (2023). Ανήκει σε ένα μεγάλο αγγλικό Γραφείο (Unique), με την χρηματιστηριακή του αξία πλέον να έχει... κατρακυλήσει στο 1.500.000 ευρώ (από τα 5 εκατομμύρια που ήταν πριν από 9 μήνες).

Μιλάμε για εξτρέμ με 13 συμμετοχές και 3 γκολ στην Εθνική Αγγλίας, για τον οποίο έχουν δαπανηθεί συνολικά σε fees 33.500.000 ευρώ. Βέβαια είναι πλέον 32 χρονών, ένα χρόνο ανενεργός και τώρα επιστρέφει από τον σοβαρό τραυματισμό του. Μόνο έτσι βέβαια ο Τάουνσεντ θα... καταδεχόταν να κοιτάξει προς την Super League. Κι αυτό αφού σύμφωνα με εξακριβωμένες πηγές της στήλης από την αγγλική πιάτσα agents, o Τάουνσεντ προτάθηκε και ενδιαφέρει/απασχολεί μεγάλη ελληνική ομάδα (εκτός του ΠΑΟ όλοι οι άλλοι ψάχνουν παίκτη στην θέση του Άγγλου)! Λέγεται δε πως την περασμένη εβδομάδα εκπρόσωπος του Γραφείου που τον έχει, βρισκόταν στην Αθήνα!!

ΖΑΓΑΡΙΤΗΣ: Η δική μας ενημέρωση δεν επιβεβαιώνει πως έχει κλείσει ή κλείνει στον Άρη. Γενικότερα πως είναι τόσο προχωρημένη η υπόθεσή του στους "κίτρινους", όπως δηλαδή παρουσιάζεται το τελευταίο 48ωρο στα ΜΜΕ. Πρώτον, το συμβόλαιο του με την ιταλική ομάδα μπορεί να τελειώνει το καλοκαίρι του 2024, αλλά η Πάρμα έχει μονομερή οψιόν ανανεωσής/επέκτασης του για ακόμη ένα χρόνο (ως το 2025). Δεύτερον, η Πάρμα για να τον παραχωρήσει ακόμη και ως δανεικό θα ζητήσει... λεφτά. Δηλαδή να πληρωθεί ένα loan fee αλλά και να μπει οπωσδήποτε οψιόν αγοράς του απο τον Άρη. Τρίτον, ο 22χρονος Θηβαίος αριστερός μπακ, που κατέγραψε 13 συμμετοχές στην Serie B, δεν ήξερε κι αυτός...τίποτα για Άρη! Δεν του έχει μιλήσει κάποιος από την ομάδα, ούτε οι ατζεντηδές του! Συν το ότι ο Άρης έχει ήδη αποκτήσει αριστερό μπακ και μάλιστα βασικό, οπότε κι αυτό πρέπει να τεθεί στην οποία κουβέντα, όταν γίνει. Από που και ως που , λοιπόν, παρουσιάζεται ως κλεισμένη μεταγραφή, είναι ...περίεργο και προκαλεί απορίες. Χωρίς βέβαια να αποκλείει τίποτα τις επόμενες ημέρες...

OΥΖΟΥΝΙΔΗΣ: Συνεχίζει σε πάγκους του εξωτερικού και σε... εξωτικές χώρες. Μετά, λοιπόν, την Σαουδική Αραβία βρήκε δουλειά στο Ιράν, με την Γκολ Γκοχάρ να του προσφέρει πραγματικά ένα χρυσό συμβόλαιο. Ο Εβρίτης τεχνικός υπέγραψε για 1+1 χρόνο με την Γκοχάρ, με συνολικές αποδοχές 2.000.000 ευρώ, που τον καθιστούν μακράν τον πιο ακριβοπληρωμένο Έλληνα!!! Όπως φαίνεται μάλιστα, ο Ουζουνίδης έχει βάλει στόχο να πάρει στην Περσία και Έλληνα παίκτη ή από την ελληνική Super League. Τα πρώτα ονόματα που ακούστηκαν είναι του κίπερ Σιαμπάνη (ελεύθερος από τον Άρη) και του αριστερού μπακ Μοχαμάντι (έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ)...

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Ζινκερνάγκελ… φέρνει φορ στον Ολυμπιακό - Καραμπόλα 4,5 εκατ. με Πέτκοβιτς - Ο ειδικός όρος για Μπάρτρα 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags