Facebook Pixel Ολυμπιακός: Κορυφαίο όνομα από Premier για αντι-Ελ Αραμπί - Σήκωσε δύο Champions League - "Όχι" Μαρινάκη σε 35 εκατ.!
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-29 19:18:00

Κορυφαίο όνομα από Premier για αντι-Ελ Αραμπί - Σήκωσε δύο Champions League - "Όχι" Μαρινάκη σε 35 εκατ.!

Κορυφαίο όνομα από Premier για αντι-Ελ Αραμπί - Σήκωσε δύο Champions League - "Όχι" Μαρινάκη σε 35 εκατ.!

Τρομερό βιογραφικό με γκολ και σε ευρωπαϊκό τελικό. Οι Κορδόν και Μαρτίνεθ έχουν επικεντρωθεί στο ισπανικό πρωτάθλημα σχετικά με τις μεταγραφές των Πειραιωτών, όμως τα τελευταία 24ωρα τους έχουν προταθεί και κάποιες εξαιρετικές περιπτώσεις παικτών λόγω... Νότιγχαμ.

Ολυμπιακός: Σε διαδικασία... ριζικής ανακαίνισης βρίσκονται στο Λιμάνι το φετινό καλοκαίρι, δεδομένου ότι οι άνθρωποι του συλλόγου έφεραν νέο τεχνικό διευθυντή αλλά και νέο προπονητή. Είναι σαφές ότι στην ομάδα πνέει αέρας αλλαγής που μυρίζει... Ισπανία, καθώς είναι δεδομένο ότι θα υπάρξει στροφή στην αγορά που γνωρίζουν καλά τόσο ο Αντόνιο Κορδόν όσο και ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Παρόλα αυτά δεν σημαίνει ότι οι Πειραιώτες δεν κοιτάζουν και σε άλλες αγορές, όπως είναι για παράδειγμα η γαλλική αλλά και η ιταλική, αφού υπάρχει πλήθος ρεπορτάζ που τους συνδέουν με παίκτες από τα εκεί πρωταθλήματα.

Υπάρχει, όμως, παραδοσιακά μια ακόμα αγορά που απασχολεί τους ανθρώπους τού Ολυμπιακού και αυτή είναι η αγγλική, λογω της Νότιγχαμ Φόρεστ! Γιατί η αγγλική ομάδα είναι τεράστιος σύλλογος, με μεγάλο και ποιοτικό ρόστερ και, σαφώς, μπορούν να βρεθούν λύσεις από τους ποδοσφαιριστές της για να έρθουν στο Λιμάνι.

Να δούμε θέση-θέση; Στο κέντρο τής άμυνας θα μπορούσαν να απασχολήσουν οι Γουίλι Μπόλι (32 ετών, 15 συμμετοχές, 1 γκολ, 1 ασίστ πέρσι, με συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο), Στιβ Κουκ (32 ετων, 14 συμμετοχές, συμβόλαιο μέχρι το 2024), στο αριστερό άκρο της άμυνας ο Χάρι Τοφόλο (φωτό) που είχε συνδεθεί και παλιότερα με τον Ολυμπιακό (27 ετων, 21 συμμετοχές και 1 ασίστ, συμβόλαιο μέχρι το 2026)

Στα χαφ θα μπορούσε να δώσει λύσεις ο Τσέικου Κουαγιατέ (33 ετων, 22 ματς , 1 γκολ, με συμβόλαιο μέχρι το 2024) που είχε απασχολήσει ξανά τους Πειραιώτες, ο Τζακ Κόλμπακ που στα 33 του είναι χωρίς συμβόλαιο πια (33 ετών,16 ματς πέρσι), όπως και ο 33χρονος εξτρέμ Αντρέ Αγιού που επίσης έμεινε ελεύθερος και είχε γραφτεί ξανά στο ρεπορτάζ των Ερυθρόλευκων. Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η περίπτωση του Άλεξ Μάχτεν, 21 τών εξτρέμ, αλλά αυτό αφορά περισσότερο έναν ποδοσφαιριστή-πρότζεκτ.

Στην επίθεση, που επίσης ο Ολυμπιακός χρειάζεται ενίσχυση, ας κρατήσουμε στο μυαλό μας το όνομα του Σαμ Σάριτζ (27 ετών, με 3 γκολ και 2 ασίστ σε 27 ματς, με συμβολαιο μέχρι το 2024), αλλά και τον Λιλ Τέιλορ που έμεινε ελεύθερος, πέρσι δεν έκανε τίποτα στη Νότιγχαμ, αλλά στα 33 του χρόνια μια ομάδα που θα του δώσει κίνητρο μπορεί να πάρει από εκείνον και σημαντικά γκολ (με τη φανέλα της Τσάρλτον το 2018/19 είχε πετύχει 25 γκολ).

Εδω χρειάζεται μια μικρή σημείωση: Το γεγονός ότι η Νότιγχαμ Φόρεστ και ο Ολυμπιακός έχουν κοινό ιδιοκτήτη, δεν σημαίνει ότι είναι εύκολο να πείσεις έναν ποδοσφαιριστή από την Αγγλία για να αφήσει την Πρεμιερ Λιγκ και να έρθει στην Ελλάδα. Ακόμα κι αν δεν υπολογίζεται ούτε για την 18άδα της Νότιγχαμ.

Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι η Νότιγχαμ έριξε... πόρτα στην Μπρέντφορντ πριν από λίγες ημέρες σε πρόταση ύψους 35 εκατ. ευρώ, για την παραχώρηση του Μπρέναν Τζόνσον. Η αγγλική ομάδα είναι ιστορικό σωματείο, πουλάει ακριβά πια, δεν είναι εύκολο να ψηθεί ένας ποδοσφαιριστής της εύκολα να έρθει στο Λιμάνι, ακόμα κι αν αυτό αφορά μονοετή δανεισμό. Παρόλα αυτά μπορεί να γίνει ένας πρώτης τάξης αιμοδότης για τους Πειραιώτες, σε θέσεις πονάει ο σύλλογος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ευκαιρία για μεταγραφές... τζάμπα από Ελλάδα - Σωκράτης, Καμαρά και Βιεϊρίνια... ψάχνονται - Όλη η λίστα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags