Facebook Pixel Ο MVP του Μαρινάκη στους φιναλίστ του Champions League
Ποδόσφαιρο
| 2023-07-14 16:38:00

Ο MVP του Μαρινάκη στους φιναλίστ του Champions League

Sportdog Team

Μεταγραφικό ντόμινο ανάμεσα στις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης...

Ο διεθνής, 36χρονος Κοσταρικανός τερματοφύλακας της Παρί Σεν Ζερμέν, δανεικός τη τελευταία σεζόν στη Νόττινγκαμ Φόρεστ είναι ο επικρατέστερος αντικαταστάτης του Αντρέ Ονανά κάτω από τα δοκάρια της Ίντερ, που μετά το αντίο και του Χαντάνοβιτς έμεινε ξαφνικά χωρίς Νο 1.

Ο Καμερουνέζος γκολκίπερ, Mvp του περυσινού Champions League και προσωπική επιλογή του Ολλανδού προπονητή, Ερικ Τεν Χαγκ για τη μετά Ντε Χέα εποχή, αφού επί των ημερών του είχε κάνει το ντεμπούτο του στον Άγιαξ αναμένεται μες στην εβδομάδα να υπογράψει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρόλο που ανάμεσα στην προσφορά των Άγγλων (50εκ.) και τη ζήτηση των Ιταλών (55) παραμένει ακόμη μία διαφορά 5εκ.

 Όσον αφορά τον πεπειραμένο Κοσταρικανό θα ήταν η ιδανική λύση για τους φιναλίστ του τελευταίου Champions League έχοντας κατακτήσει, μεταξύ άλλων το τρόπαιο τρεις φορές με τη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ τίτλους πανηγύρισε και στην Παρί πριν «εξοστρακιστεί» από τον ερχομό του Ιταλού Ντονναρούμμα.

Με τη Νόττινγκαμ πρόλαβε ν’ αγωνιστεί τη τελευταία περίοδο μόνο σε 17 αγώνες, ωστόσο οι αποκρούσεις του έπαιξαν σημαντικό ρόλο ώστε η ομάδα του… «Ρομπέν των Δασών» να παραμείνει στην κατηγορία.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags