Facebook Pixel Ποιος Θα Πάρει τη Θέση του Σαλάχ; Οι Επιλογές της Λίβερπουλ
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-29 12:13:00

Αλήθεια τώρα; Αυτόν βρήκαν για αντί-Σαλάχ στη Λίβερπουλ, αν φύγει ο Αιγύπτιος!

Sportdog Team

Στην περίπτωση φυγής του Μοχάμεντ Σαλάχ από τη Λίβερπουλ, η ομάδα έχει έτοιμες λύσεις και εξετάζει τις εναλλακτικές της.

Λίβερπουλ και Σαλάχ είναι πιθανό να χωρίσουν τους δρόμους τους, με τον Αιγύπτιο επιθετικό να θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και να αποχωρήσει από την αγγλική ομάδα.

Ο σύλλογος που έχει μαρκάρει στενά τον Σαλάχ, είναι η Αλ Ιτιχάντ, η οποία είναι έτοιμη να… σπρώξει πολλά λεφτά για τον 31χρονο εξτρέμ της Λίβερπουλ. Οι οικονομικές εισφορές του πρόκειται να ξεπεράσουν τα 100 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Προφανώς, στην περίπτωση που ολοκληρωθεί το εν λόγω deal, η Λίβερπουλ πρέπει να έχει προετοιμάσει το έδαφος, καθώς το κενό του Σαλάχ θα είναι μεγάλο. Έτσι, οι «Reds» έχει ξεκινήσει ήδη την αναζήτηση στην περίπτωση πιθανής φυγής, με τον Ζοάο Φέλιξ να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του Γιούργκεν Κλοπ.

Από την πλευρά της Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία έχει τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή, έχει οικονομική απαίτηση που ανέρχεται περίπου στα 70 με 80 εκατομμύρια ευρώ. Επειδή όμως ο Πορτογάλος έχει μεγάλη ζήτηση και από άλλες ομάδες, στην ίδια λίστα βρίσκονται και οι Ράιαν Γκράβενμπερχ της Μπάγερν Μονάχου και Σείκ Ντουκουρέ της Κρίσταλ Πάλας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απασφάλισε ο Φαν Ντάικ μετά την αποβολή του - Τα... χώσε στον διαιτητή - "Είσαι μία γ@μ…νη ντροπή" (vid)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags