Facebook Pixel Premier League: Τεράστια νίκη Νότιγχαμ με φύλακα-άγγελο τον Βλαχοδήμο - Τρομερό ντεμπούτο! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-05 18:11:00

Τεράστια νίκη Νότιγχαμ με φύλακα-άγγελο τον Βλαχοδήμο - Τρομερό ντεμπούτο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team

Ο Έλληνας γκολκίπερ κράτησε το μηδέν με σπουδαία εμφάνιση και η Νότιγχαμ πανηγύρισε μεγάλο τρίποντο με 2-0 επί της Άστον Βίλα.

Premier League: Ύστερα από έξι αγωνιστικές η Νότιγχαμ Φόρεστ πανηγύρισε νίκη με 2-0 επί της Άστον Βίλα, στην πρώτη εμφάνιση του Οδυσσέα Βλαχοδήμου.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ πήρε προβάδισμα στο παιχνίδι μόλις στο 5ο λεπτό όταν ο Τόφολο πάσαρε στον Έινα και αυτός σημάδεψε την δεξιά γωνία του Μαρτίνες σημειώνοντας το πρώτο γκολ της καριέρας του στη Νότογχαμ Φόρεστ. Η Άστον Βίλα πήρε τα ηνία στο ματς, κράτησε καλύτερα τη μπάλα και στο 15λεπτο από το 20′ έως το 35′ δημιούργησε προϋποθέσεις κατά κύριο λόγο με τον Τζανιόλο. Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος τον σταμάτησε σε δύο περιπτώσεις, ενώ σε ακόμη μια ο Ντιν απέτυχε να σημαδέψει την εστία του Έλληνα τερματοφύλακα. Η τελευταία καλή στιγμή του πρώτου μέρους ήταν αυτή με το άστοχο σουτ του Ντομίνγκες στο 39′.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο με το πόδι στο… γκάζι. Μάλιστα στο 47ο λεπτό ο Μανγκαλά διπλασίασε τα τέρματα της Νότιγχαμ Φόρεστ, ο Μαρτίνες απέκρουσε το δυνατό σουτ, όμως δεν έδιωξε τη μπάλα και εκείνη κατέληξε στα δίχτυα της Άστον Βίλα για το 2-0. H Άστον Βίλα «έψαξε» το γκολ, δημιούργησε ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε μέχρι ο διαιτητής να σφυρίξε τη λήξη του ματς. Η Νότιγχαμ Φόρεστ ανέβηκε στην 12η θέση της βαθμολογίας με 13 βαθμούς, ενώ η Άστον Βίλα έμεινε στους 22 και 5η.

Η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη επέστρεψε στις νίκες ύστερα από έξι αγωνιστικές με τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο να είναι βασικός. Μάλιστα ο Έλληνας διεθνής κράτησε ανέπαφη την εστία του στο ντεμπούτο του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Σύννεφα" για πρωτοκλασάτο άσο του Ολυμπιακό - Σκέψεις για λύση συμβολαίου - "Αγαπημένος" του Μαρτίνεθ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags